Blogginlägg

Låt oss öka antalet besökare

Blogginlägg som rankar överst i Google

Vi skriver blogginlägg som oftast rankar överst i Google för små och stora praktiker. Låt våra bloggare regelbundet uppdatera er hemsida med nya sökords optimerade inlägg. Låt oss publicera nya inlägg för alla de vanligaste sökorden. Vi rankar er för sökorden potentiella patienter använder när de gör Google sökningar.

Konsultationer

Aktiva Klienter

Blogginlägg

Koppar Kaffe

Blogginlägg för tandläkare

Alla tandläkare som vill öka synligheten i Google behöver en blogg med blogginlägg. En hemsida utan en blogg med bara ett fåtal sidor rankar inte överst i Google.

Små hemsidor för tandläkare med 10-12 sidor utan en blogg har liten synlighet i Google. Huvudsidan rankar troligtvis inte i Googles 3-pack för tandläkare + stad.

En liten hemsida rankar bara för de 10-12 sökorden varje sida har optimerats för. Den rankar heller inte överst för de olika sidorna då den har för lite material.

Prioritera era blogginlägg

Det gör vi!

Öka synligheten med våra inlägg

En hemsida med en blogg för tandläkare ökar synligheten med inlägg. Varje nytt inlägg optimeras för att ranka för en ny kombination av sökord.

Inlägg som vi publicerar regelbundet på våra kunder hemsidor. De optimeras för att ranka överst för de vanligaste sökorden. De som används vid Google sökningar inom tandvård.

Med varje nytt inlägg som publiceras ökar praktikens synlighet vid Google sökningar. Varje nytt inlägg sökords optimeras och ökar antalet besökare på våra kunders hemsidor.

Ranka överst för tandläkare + stad

Omfattande hemsidor med många sidor och inlägg rankar överst vid olika Google sökningar. Dessa sidor är de som rankar topp 3 för tandläkare + stad.

De 3 praktiker som ingår i Googles 3-pack belönas med  mer omfattande sökresultat. Tandläkare + stad är naturligtvis viktigast att ranka överst för i Googles 3-pack.

Om er praktik inte rankar i Googles 3-pack för tandläkare + stad. Då får er hemsida väldigt lite trafik för de viktigaste sökorden.

Mer än 50% av alla Google sökningar görs med mobila enheter. Då blir det ännu mindre mobil trafik eftersom de med ett klick ringer praktiker i Googles 3-pack.

Tandläkare + stad en liten bråkdel

Tandläkare + stad är de vanligste sökorden vid Google sökningar. Men de är bara en liten bråkdel av de totala antalet Google sökningarna inom tandvård.

En mer omfattande hemsida som har en blogg fylld med blogginlägg. Den rankar högre  för tandläkare + stad med varje nytt inlägg som publiceras på bloggen.

En omfattande hemsida ökar inte antalet nya sidor så ofta. Men den publicerar nya inlägg regelbundet som är optimerade för olika sökord.

Alla tandläkare behöver blogginlägg

Hemsidor med en blogg växer med nytt material för varje nytt blogginlägg som publiceras. En växande sida ökar inte bara synligheten.

Den rankar hemsidans alla kombinationer av sökord högre i Google. En hemsida med en blogg som regelbundet publicerar nya inlägg.

Den växer och blir större och större. Allt eftersom den blir mer omfattande ökar den i betydelse för Googles sökmotor.

Google belönar den växande hemsidan med allt högre rankingar.

Ranka överst i Google med blogginlägg

När Google bestämmer vilka sidor och inlägg som rankar överst i Google. Då har storleken betydelse. Den hemsidan med mest information om tandimplantat rankar överst för de viktiga sökordet.

Om er praktik har en hemsida utan en blogg. Då går ni miste om merparten av trafiken som ni rankat för med blogginlägg.

En hemsida med en blogg kan med blogginlägg fånga upp trafiken för med de vanligaste sökorden.

En hemsida som Min Sociala Praktik består av sidor och inlägg. Inlägg tenderar att ranka bättre i Googles sökmotor än vanliga sidor.

Anlita våra tjänster för blogginlägg

Varje blogginlägg vi publicerar åt er rankar för en ny kombination av sökord. Med varje nytt blogginlägg ökar trafiken till er hemsida.

Att investera i utveckling av praktikens hemsida. Det är den bästa investeringen er praktik kan välja eftersom inlägg är bestående. 

Månad efter månad och år efter år fortsätter varje enskilt blogginlägg leverera nya besökare.

Anlita våra tjänster för tandläkare att skriva inlägg idag!

Våra blogginlägg rankar överst i Google

71% klickar på det översta alternativet när de gör sökningar i Google. 11% klickar på alternativ nummer 2. 18% klickar på de övriga alternativen huvudsakligen på första sidans resultat.

Med denna statistik som är exakt för alla sökningar i Google. Då gäller det att ranka överst i Google för att få trafik.

Låt våra tjänster publicera inlägg som rankar överst i Google för de vanligaste sökorden.

Vår tjänst blogginlägg på årsbasis

Vi publicerar regelbundet 2-4 inlägg i månaden för våra kunder. Det är en tjänst vi erbjuder på årsbasis.

För varje nytt blogginlägg som vi publicerar kommer öka antalet besökare till er hemsida.

Varje enskilt blogginlägg levererar varje månad i stort sett lika många besökare. En investering som är bestående och år efter år levererar trafik till er hemsida.

Använd kontaktformuläret här nedan för att starta en konversation.

Konvertera besökare som vi levererar till nöjda patienter på er praktik. Nu sätter vi igång och levererar trafik med nya blogginlägg!

Recensioner från nöjda kunder

Med blogginlägg som rankar överst i Google för de rätta sökorden ökar antalet besökare till vår hemsida med varje nytt blogginlägg.

Thomas Svensson, Tandläkare

Låt deras bloggare publicera nya inlägg över tid. Alla hemsidans sidor och inlägg rankar högre med tiden allt eftersom de publicerar nytt material och hemsidan växer.

Malin Andreasson, Tandhygenist

Att låta bloggare som är experter på att öka antalet besökare som är potentiella patienter är den bästa investeringen vår praktik har gjort. Blogga på!

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

Ibland bloggar vi om blogginlägg

Ny hemsida för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.   Med tanke på detta kan vissa tandläkare...

Låt oss starta en konversation