WEBBDESIGN för tandläkare

 Konvertering av besökare till nya patienter 

Email marknadsföring för tandläkare

Automatiserad email marknadsföring för tandläkare kommunicerar med besökare som har lockats att prenumerera på ert nyhetsbrev. Samtidigt godkänner de att praktiken marknadsför sina tjänster med personliga mail till prenumeranten. Med artificiell intelligens kommunicerar systemet med era prenumeranter som konverteras till nya patienter med en bokad tid.

Konsultationer

Aktiva Kunder

Blogginlägg

Koppar kaffe

Email marknadsföring för tandläkare

Konverterar prenumeranter till nya patienter

Uppmaningar till handling

En hemsida behöver presentera mer än en uppmaning till handling som email marknadsföring för tandläkare till exempel. Bäst av allt är om det är en bokad tid i ert boknings system online. Dessa tjänster konverterar prenumeranter av ert nyhetsbrev till nya patienter som listar sig på er praktik. De kan lockas med en belöning om de väljer att lista sig som ny patient på er praktik online. Men det är ofta besökare som inte blir nya kunder för praktiken vid första besöket.

Automatiserad email marknadsföring för tandläkare

Istället kan man då lyckas få patienten att utföra uppmaningar som kräver mindre av besökaren. En besökare som läser ett inlägg kan dela det med någon av delningsknapparna för olika sociala medier. Denna av våra tjänster ökar synligheten för praktiken bland besökarens vänner. Besökare på er hemsida uppmanas även följa era olika sociala konton. Om besökaren följer er på Facebook vid första besöket är det ett bra steg på vägen att en ny följare av er Facebook sida med tiden blir en ny patient på praktiken. Våra tjänster för tandläkare publicerar nya inlägg på era sociala konton med patienters recensioner. Även bilder på glada patienter med lika glada personal i besökarens flöde dagligen. Då är steget inte längre så stort för att byta till en ny tandläkare på er praktik. På er Facebook sida lägger vi in en flik där besökare kan prenumerera på ert nyhetsbrev. Er email marknadsföring för tandläkare levererar prenumeranter som senare kan konverteras till nya patienter.

Prenumerera på ert nyhetsbrev

Hemsidor som vi bygger reagerar på vad vi kallar för ”exit intent”. När besökaren flyttar musen på skärmen på ett sätt som tyder på att han är på väg att lämna er sida dyker ett mindre fönster upp. Ett pop-up fönster som erbjuder en liten belöning om besökaren lämnar sitt förnamn och email adress för att prenumerera på praktikens nyhetsbrev. De godkänner samtidigt att vi skickar mail med nyheter i form av email marknadsföring. En hela tiden växande email lista blir hela tiden mer och mer värdefull för praktiken. Nyhetsbrevet som vi publicerar åt er är en sammanfattning av materialet som publicerats på hemsidan och i sociala medier under den gångna månaden. Den länkar till era nya blogginlägg. Vi visar upp era nya recensioner och uppmuntra läsare att lämna en recension med ett knapptryck. Det kan innehålla en rad uppmaningar till handling som får prenumeranten att ta ett steg närmare att bli patient. Naturligtvis kan patienten klicka för att följa sociala konton eller rent av boka en tid med ert boknings system. Varje nyhetsbrev uppmuntrar läsarna att lista sig på med er praktik på hemsidan. Tjänsten email marknadsföring för tandläkare kan bli värdefull för er praktik.

Email marknadsföring av värde

För varje ny prenumerant växer värdet på er email lista. Automatiserad email marknadsföring har ett högt värde med tiden. Vårt samarbete med företaget Mailchimp gör att vi kan skapa en rad av händelser som triggas utifrån prenumerantens handlingar. Om prenumeranten inte öppnar och läser nyhetsbrevet inom en viss tid lockar vi istället med ett erbjudande i ett förskrivet email. Beroende på vad prenumeranten klickar på skulle han öppna nyhetsbrevet triggar olika handlingar olika förskrivna personliga mail att skickas.  Utöver nyhetsbrevet har prenumeranten godkänt att vi skickar information om praktiken vid olika tillfällen. När besökaren prenumererar på nyhetsbrevet börjar en serie emails skickas i en förutbestämd ordning. Det kan börja med en serie av 10 emails som skickas under loppet av 3 månader. Beroende på vilka email prenumeranten öppnar och läser kan det medför att han skickas över till en mer relevant email lista som enbart handlar om tjänsten som prenumeranten visade intresse för. Specifika mail kan triggas att skickas baserat på prenumerantens agerande. Låt email marknadsföring för tandläkare konvertera prenumeranter till nya patienter.

Artificiell intelligens med Mailchimp

Mailchimp känner av om prenumeranten öppnar mailen eller inte. Låt oss säga att han öppnar ett mail som är del av er email marknadsföring. Låt säga att titeln är ”Tandimplantat Eller Brygga?”. Öppnar personen detta mail vet vi att ett tandimplantat kan vara aktuellt för den här prenumeranten. Nu flyttas han därför till en ny email lista med en serie personliga mail som bara handlar om tandimplantat. Har prenumeranten inte öppnat de första 3 mailen om tandimplantat kan det trigga ett extra bra erbjudande med en titel som många tidigare har öppnat efter en viss tids ointresse. Det går att lägga upp hur många serier av emails som helst och baserat på prenumeranten handlingar kan förskrivna emails triggas och skickas personligen automatiskt. Med väl utvecklad email marknadsföring för tandläkare skapar en personlig kommunikation med alla prenumeranterna på den ständigt växande email listan.

Email marknadsföring för tandläkare

Ovan nämnda funktionerna är bara några i raden av automatiserade funktioner som håller igång en ständigt ändrande kommunikation med alla på din email lista. Ett kraftfullt exempel med email marknadsföring för tandläkare gör att du kan maila alla på din email lista varje gång du publicerar ett nytt blogginlägg. Har du byggt din email lista i flera år kan den med tiden växa och bli en av praktikens mest värdefulla egendomar. Om du inte redan bygger en email lista är det dags att börja med email marknadsföring för tandläkare så snart som möjligt.

Bygga en växande email lista

Med den bästa applikationen på marknaden ser vi till att alla dina sidor och inlägg på ett lockande sätt bygger din email lista för email marknadsföring. En rad olika kraftfulla resultatorienterade funktioner uppmanar besökaren att prenumerera på er email lista. För en hemsida för tandläkare är det första steget från kund till blivande patient att personen hamnar på praktikens email lista. Vi ser till att din email marknadsföring för tandläkare använder de mest avancerade funktionerna för att maximera värdet på er email lista.

Med avancerad automatiserad personlig email marknadsföring för tandläkare konverterar du prenumeranter till nya patienter. Börja idag!

Recensioner om email marknadsföring för tandläkare

Att man kan bygga en email lista som är så värdefull visste jag inte var möjligt. Allt går på autopilot och de nya patienterna uppskattade ed personliga mailen.

Annika Jönsson, Tandläkare

Email marknadsföring som fungerar utan att vi lyfter ett finger. Ett stort tack till Min Sociala Praktik

Anders Johansson, Tandläkare

Vi får hela tiden fler och fler patienter från vår växande email lista. Marknadsföring med personliga email är den bästa marknadsföringen för vår praktik.

Thomas Ekegren, Tandläkare

Ibland skriver vi om email marknadsföring för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.   Med tanke på detta kan vissa tandläkare...

Låt oss starta en konversation