Exponentiell ökning av nya patienter

Min Sociala Praktik erbjuder våra kunder exponentiell ökning av nya patienter. Vi får ofta höra att det inte går att starta en ny praktik från grunden. Den inställningen som nästan alla i branschen tycks dela kan inte vara mer inkorrekt och fel än den är. Vi erbjuder en komplett lösning för tandläkare. Vi kan med tillräckliga resurser fylla en nystartad praktik med nya patienter från dag 1.
 

Ranka överst i Google för en kraftig ökning av nya patienter

För att ranka överst i Google och få en kraftig ökning av nya patienter. Det kräver tålamod, förberedelse och en omfattande hemsida som är byggd enligt konstens alla regler. Vårt första mål om ni vore vår kund är att er praktik rankar i Googles 3-pack för tandläkare + stad. Nästa steg är att ranka högt i Google för varje tjänst er praktik erbjuder.
 
Som slipad SEO (search engine optimization) analytiker ser jag vad som krävs för att uppnå önskat resultat. Vi arbetar för praktiker som kan hantera en exponentiell ökning av nya patienter.
 

Ranka högt på Google för de viktigaste nyckelorden

Min Sociala Praktik föredrar att utveckla nya hemsidor från grunden åt praktiker som anlitar våra tjänster. Vi erbjuder bara webbdesign för tandläkare. Det ger oss ett kraftfullt försprång än om ni valde att anlita en webbyrå som inte kan dentalbranschen.
 
Vi är en webbyrå för tandläkare som kan alla de vanligaste sökorden som nya patienter använder vid Google sökningar. Innan vi påbörjar arbetet för en tandläkarpraktik utgår vi från en lista med de 200 vanligaste sökordskombinationerna.
 
För att uppnå en exponentiell ökning av nya patienter behöver ni anlita en webbyrå som oss. Vi börjar med att inkludera alla dessa nyckelord på samtliga sidor och blogginlägg när vi utvecklar en ny hemsida för en kund.
 

Visa mer information om samma ämne på flera sidor

Google rankar separata ord från olika hemsidor. Därför är det av yttersta vikt att Google ser material som ni vill ranka överst i Google för på flera av era andra sidor. När Google ser att er hemsida redan innehåller en mängd material om det ämnet ni publicerar en sida eller inlägg om. Då blir det väldigt mycket lättare att ranka högt på Google för att leverera en ökning av nya patienter.
 

Google recensioner ger en ökning av nya patienter

Google recensioner ökar rankingen. Ranka överst med recensioner genom att samla recensioner dagligen. Logga in på er Google My Business. Kopiera länken ni bör använda för att få fler patienter. Visa sedan era recensioner för besökare på er hemsida.
 
Här följer några tips för att dagligen samla recensioner:
  • Lägg till ”Lämna en recension” i menyn på er hemsida som länkar för att lämna en Google recension.
  • Be patienter lämna en recension under behandlingen.
  • Samla e-post adresser i receptionen. Berätta att ni senare samma dag skickar ett mail för att se att patienten mår bra efter behandlingen. Nämn även att de kan klicka på länken i mailet för att lämna en recension.
Det är viktigt att er praktik aktivt besvarar alla recensioner. Använd era viktiga nyckelord när ni besvarar recensioner. Det finns inget bättre ställe än att i svaren på recensioner få er hemsida att ranka högt på Google.
 

Konverteringsoptimering för tandläkare

Konverteringsoptimering för tandläkare ökar konverteringsfrekvensen på er hemsida. Frekvensen från besökare till ny patient med en bokad tid ökar så att er praktik får en ökning av nya patienter.
 

Sökmotoroptimering för tandläkare

Sökmotoroptimering för tandläkare står i centrum för allt material vi producerar när vi utvecklar en ny hemsida. SEO (search engine optimization) eller sökmotoroptimering. Allt handlar om att vi lär dig ranka överst i Google för rätt sökord på rätt sätt för att få en ökning av nya patienter.
 

Grundläggande arbete för en ökning av nya patienter

Innan vi börjar utveckla en praktiks hemsida finns det en mängd arbete som lägger grunden för denna hemsida. Den behöver inte bara vara byggd enligt konstens alla regler. Den behöver stå på en grund som gör att Google rankar era sidor och inlägg högt på Google.
 

Google My Business

Google My Business är sidan om er praktik till höger i Googles sökmotor när ni söker på er praktik. Att komplettera och finslipa er Google My Business registrering. Det är er praktiks viktigaste arbete för att se en ökning av nya patienter. Se till att fylla alla utrymmen med relevant information.
 

Google Maps

Google Maps optimering är en ofta bortglömd del av arbetet för att ranka högt på Google. Klicka på länken här ovan så får ni all information om en komplett Google Maps registrering. Den blir hela tiden mer och mer relevant för att er praktik ska se en ökning av nya patienter.
 

NAT + W (namn, adress, telefonnummer och webbsida) registreringar

Det finns en mängd olika databaser som ni kan registrera NAT+W. Klicka på denna länk så ser du de viktigaste sökmotorregistrering för tandläkare i Sverige. Ni kan även skriva ”add url” i Googles sökmotor. Då hittar du massvis med platser du kan registrera denna information.
 
Viktigast av allt är att all information är korrekt. Ändrar ni något tappar ni den positiva signalen till Google som NAT+W är.
 

Långa texter rankar högre på Googles sökmotor

Den sidan som rankar överst på Google för olika sökordskombinationer innehåller i genomsnitt mer än 1 700 ord. Om ni inte rankar överst för en sidas valda nyckelord arbetar du vidare med sidan. Ofta handlar det om att lägga till mer relevant information.
Anlita en webbyrå som Min Sociala Praktik eller använd er av all information vi tillhandahåller här på vår blogg för tandläkare. Har ni frågor ställer ni dom här nedanför. Lycka till!

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.   Med tanke på detta kan vissa tandläkare...

Vad är sökmotoroptimering och SEO

Vad är sökmotoroptimering Vi får ofta frågan vad är sökmotoroptimering så vi tänker klargöra det. Sökmotoroptimering och SEO (search-engine-optimization) betyder samma sak. SEO är ett engelskt uttryck som används alltmer i det svenska språkbruket kring webbdesign.  ...

Anlita en webbyrå för tandläkare

Anlita en webbyrå för tandläkare För er som vill ha en växande praktik behöver anlita en webbyrå för tandläkare för att få fler patienter. Om er praktik är redo att anlita en webbyrå för tandläkare som ber er att själva skriva texterna till hemsidan. Då vet ni att er...

Konverteringsoptimering för tandläkare

Konverteringsoptimering för tandläkare Konverteringsoptimering för tandläkare ökar konverteringsfrekvensen på er hemsida. Konverteringsfrekvensen från besökare till ny patient med en bokad tid ökar så att er praktik kan få fler patienter.   Sökmotoroptimering för...

Sökmotoroptimering för tandläkare

Sökmotoroptimering för tandläkare Sökmotoroptimering för tandläkare står i centrum för allt material vi producerar när vi utvecklar en ny hemsida. SEO (search engine optimization) eller sökmotoroptimering. Allt handlar om att vi lär dig ranka överst i Google för rätt...

Få fler patienter

Så här kan tandläkare få fler patienter För att få fler patienter som tandläkare är den bästa investeringen SEO för tandläkare på er webbplats. SEO optimerar din hemsida för att ranka överst i Google. Det är  i särklass bäst marknadsföring för tandläkare.   Om du...

Lär dig ranka överst i Google

Dela den här bilden på din hemsida! <strong>Den här bilden visades ursprungligen på Min Sociala Praktik</strong></p> <p><a href='https://minsocialapraktik.se/lar-dig-ranka-overst-i-google/'><img...

Lämna recensioner för länkar

Recensioner för länkar   I det här inlägget visar vi hur alla i er personal kan lämna recensioner för länkar och ranka överst i Google. Det är det lättaste sättet att på ett fenomenalt sätt förtjäna länkar från andra webbplatser till er hemsida.   Konsten att bygga...