Frågor och svar för tandläkare

Här nedan hittar du frågor och svar för tandläkare på många av de vanligaste frågorna vi får. Den uppdateras kontinuerligt för att vara relevant och aktuell för dig.

Kan vår praktik ha en hemsida med Praktikertjänst och en hemsida som Min Sociala Praktik skapar?

Behåll er hemsida som Praktikertjänst erbjuder varje praktik som är kopplad till deras tjänster. Med ökad synlighet bygger vi en helt ny hemsida åt er på domänen som är namnet på er lokala praktik. Med en hemsida skapad av Min Sociala Praktik kan vi sedan publicera blogginlägg som rankar överst i Google för er praktik lokalt. Om ni vill ha mer information än det som visas här på frågor och svar kontaktar du oss längst ner på sidan. Kontakta oss om ni inte hittar svaret här på sidan frågor och svar.

Hur hjälper Min Sociala Praktik oss att synas på sociala medier?

Vi publicerar engagerande inlägg på alla era sociala konton dagligen. Viktigare än så är de råd och tips er praktik får för att hela tiden öka ert följe på er Facebook sida och andra sociala medier. Med ett klick på praktikens mobil delar ni automatiskt bilder med text på alla era sociala konton. Engagera hela befolkningen i er stad med spännande tävlingar som uppmanar era följare att skriva recensioner och dela materialet som ni publicerar på er Facebook sida. Visar inte frågor och svar er fråga kontaktar ni pss.

Hur samlar min praktik in nya recensioner varje vecka eller månad?

Våra kunder motiverar alla praktikens anställda att dagligen samla in nya recensioner från praktikens patienter. Om vi har byggt er hemsida lämnar kunder enkelt recensioner direkt från er hemsida med ett knapptryck. Ett exempel är att erbjuda patienter 3 månaders förebyggande tandvård om de lämnar en recension från er hemsida eller på er Facebook sida. Beställ tandborstar från Tepe med texten ”Tack för recensionen”. Besök vår sida Recensioner. Där får du en rad tips hur hela praktiken kan motiveras att samla in nya recensioner dagligen med en rad olika tekniker.

Hur rankar man överst i Google för tandläkare och stad?

Sökordsoptimera alla era enskilda sidor för olika nyckelordskombinationer. Optimera er startsida för tandläkare + stad. Publicera sedan regelbundet nytt material i form av blogginlägg som är optimerade för olika sökordsfeaser. De som blivande patienter använder när de gör sökningar i Googles sökmotor. Samtidigt behöver ni samla främst Google recensioner från era nuvarande patienter. Er praktik kommer ranka överst för tandläkare + stad när Google anser att er hemsida har mest relevant information och många 5 stjärniga recensioner.

Hur vet jag vad nya patienter söker med för ord mer än tandläkare och stad?

Det finns gott om olika verktyg som visar hur många sökningar som görs varje månad för specefika nyckelordsfraser. Du kan skapa ett Google Advords konto för att få den informationen till exempel. Ett enkelt sätt är att göra sökningar med ett ord i Google och se vilka förslag Google föreslår. Du kan också göra fullständiga sökningar i Google och se längst ner vilka relaterade sökord som Google föreslår.

Hur startar jag en tävling på vår praktiks Facebook sida?

Det finns olika applikationer som kan installeras på er Facebook sida för att hålla tävlingar som lockar följare till ert Facebook konto. För mer information klickar du på den här länken som tar er till sidan Sociala Medier. Där hittar ni mer information hur man startar tävlingar på sin Facebook sida.

Hur snabbt kan jag förvänta mig resultat?

”Resultat” är givetvis relativt dina mål. Våra kunder ser vanligtvis resultat av något slag under den första veckan som deras marknadsföringskampanjer går live. Det betyder inte att vi har fördubblat deras patienter över en natt naturligtvis, men nya patienter börjar hitta praktiker med hemsidor som vi publicerar blogginlägg på för olika sökordsfraser. Det finns några element i din online-närvaro och marknadsföring på internet som tar längre tid att se en inverkan. SEO är en pågående process men har längre varaktiga resultat.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Återigen ställs resultat i förhållande till dina mål. För en praktik kan 10 fler nya patienter per månad få dem att bli överväldigade. En annan praktik kan se den tillväxten som bara en början. Nyligen granskade vi patienttillväxtsiffror våra kunder såg under de första 12 månaderna med oss. Vi fann att våra kunder i genomsnitt upplever en ökning med 58% hos nya patienter inom de första 12 månaderna med oss. Självklart är det lättare att gå från 10 till 16 nya patienter per månad än det ska gå från 100 till 160 nya patienter per månad. Detta mätvärde är bara ett medelvärde. Poängen är att våra strategier fungerar, och vi ser konsekvent en stor ökning av nya patienter för våra kunder.

Behöver du kontrakt?

Vi kommer att bedöma din unika situation för att bestämma vad som är bäst för dig. Vi har programalternativ med tidsförpliktelser och utan. Vi kommer att förklara vad vi anser fördelarna med varje alternativ att vara, och låta dig välja. För vårt kärnprogram arbetar vi dock normalt med ett 12 månaders engagemang.

Vem äger de webbplatser ni skapar?

.Du äger webbplatsen. Du kommer att licensiera din webbplats från oss under de första 12 månaderna. Efter det är det ditt att ta och göra med som du vill! Denna process för att överföra äganderätten till webbplatsen vi skapar för dig är inte hur det görs i hela branschen. Var noga med att fråga alla marknadsföringsföretag du pratar med. Vi erbjuder webbdesign för tandläkare som främjar din praktik. Med hög konverteringsfrekvens gör vi besökare på er webbplats till nya patienter. Vi skapade det för dig och vi vill att du ska använda den. Naturligtvis vill vi fortsättningsvis sköta hemsidan åt er praktik.

ställ en fråga

Frågor är grunden till alla svar. Var inte blyg!