Recensioner för länkar

 
I det här inlägget visar vi hur alla i er personal kan lämna recensioner för länkar och ranka överst i Google. Det är det lättaste sättet att på ett fenomenalt sätt förtjäna länkar från andra webbplatser till er hemsida.
 

Konsten att bygga länkar till er hemsida

 
Kombinera de 2 viktigaste ranking faktorerna länkar och recensioner för att ranka överst i Google. När det kommer till den viktigaste ranking faktorn länkar från andra webbplatser till er webbplats. Då känner många sig rådlösa hur de ska gå tillväga.
 
I vårt föregående inlägg ranka överst för tandläkare stad hittar du en rad tips hur er praktik kan bygga länkar till er webbplats. I det här inlägget visar vi den absolut enklaste vägen till att få andra webbplatser att länka till er hemsida.
 
Trots att länkar till er hemsida är den viktigaste ranking faktorn enligt Google. Ändå anser vi att recensioner är det för tandläkarpraktiker. Nu ska vi presentera ett fenomenalt sätt att lämna recensioner för länkar.
 

Recensioner viktiga för webbplatser

 
Vi har publicerat en rad inlägg om recensioner för tandläkare. Och vi har visat hur man som praktik kan samla recensioner dagligen. Varje dag från dagens skörd av patienter.
 
Alla företag med en hemsida är i stort behov av recensioner. Google rankar hemsidan högre och 9 av 10 kunder läser recensioner innan de köper produkter och tjänster.
 
Om er personal även bor i staden som er praktik är verksam i är ni kunder hos en lång rad företag. Om ni är nöjda kunder bör ni hjälpa företagen genom att lämna recensioner i Google, Facebook och Yelp.
 
Samtidigt som ni hjälper andra lokala företag kommer de med stor tacksamhet hjälpa er med en länk till er hemsida. Med rätt vinkling kommer de tacksamt lägga till länkar till er webbplats när ni i ett mail ber om det.
Hemligheten är att göra det lilla extra som en företagsregistrering på Yelp.
 

Bädda in nyckelord när ni lämnar recensioner

 
Lägg till lite eftertanke när ni börjar lämna recensioner till lokala företag som ni är kunder hos. Kom på ett par olika nyckelord som ni tror är viktiga för företaget att ranka i Google med. Bädda in olika nyckelord som är passande för respektive företag.
 
Företagets produkter eller tjänster brukar vara de viktigaste nyckelorden. Inkludera stadens namn. Har de lokala konkurrenter hjälper det företaget att ranka högre.
 
Lämna de bästa recensionerna ni kan tänka er. Tänk till hur ni bäst kan lyfta företaget till skyarna med er positiva recension.
 

Lämna flera recensioner om varje företag

 
För att öka företagets tacksamhet bör ni lämna flera recensioner. Det tar inte mycket längre tid men har stor skillnad för företaget.
 
Eftersom er praktiks anställda har en baktanke med varje recension. Då ökar ni företagets tacksamhet när ni har lagt ner extra tid för att skriva flera recensioner.
 
Flera anställda är kunder på samma företag. Dessa företag bör flyttas överst på listan eftersom det innebär att ni kan ge dessa fler än 3 recensioner tillsammans.
 
Lämna de tre viktigaste recensionerna:
  • Google recensioner i Google My Business och Google Maps
  • Facebook recensioner på företagens Facebook sidor
  • Yelp recensioner på Yelp.se
Syftet är att lämna recensioner för länkar. Med vår teknik kommer nästan alla företag tacksamt länka till er praktiks hemsida.
 
För varje recension ni kan lämna tillsammans ökar ni företagens tacksamhet med resultatet.
 

Låt alla i personalen börja med att skriva en lista med företag

 
Sätt er gärna tillsammans och tänk på samtliga affärer och verksamheter som ni någonsin har köpt något från. Ni bör snabbt få ihop en lång lista med företag.
 
Inkludera även företag utanför er stad och ta med alla företag som praktiken har affärer ihop med. Dessa brukar visa störst tacksamhet med tanke på att ni har en arbetsrelation.
 
Börja sedan lämna recensioner för länkar
 
Ge alla i personalen hemläxa att börja lämna recensioner för länkar som bockas av på listan. Uppdatera kontinuerligt listorna på de företag personalen lämnat recensioner för länkar.
 
Skriv gärna längre recensioner för att recensionen ska vara så viktiga som möjligt för företagen. Allt eftersom ni lämnar recensioner uppdaterar ni listan med recensioner för länkar.
 

Yelp.se

 
Yelp recensioner för tandläkare är nya i Sverige och kommer vara av stor betydelse för företag när det gäller recensioner. Yelp får i skrivande stund in mer än en recension i sekunden.
 
Trots mängden är de experter på att hitta falska recensioner. Varje Yelp recension ni lämnar kommer vara av stort värde för varje företag. Det är troligen den viktigaste databasen med recensioner i världen.
 

Registrera företag i Yelp.se

 
Eftersom Yelp är relativt nya i Sverige riktar de sig främst till Stockholm i nuläget. De har strategiskt tecknat ett samarbetsavtal med Eniro. De har redan en stor mängd svenska recensioner som kommer slås samman med Yelps databas.
 
Tillsammans med Eniro kommer Yelp dominera den svenska marknaden för recensioner.
 
Många företag har ännu inte registrerat sitt företag i Yelp. Innan ni lämnar en recension får ni göra det åt vederbörande företag. Sedan lämnar ni deras första recension i Yelp.
 
När den ansvarige på praktiken senare skickar ett mail för att berätta om recensionerna ni lämnat. Då kommer han informera företagen om att ni har registrerat deras företag i Yelp.
 
Sedan kan de göra anspråk på registreringen. Det är fritt fram för vem som helst att registrera företag i Yelps databas för att sedan lämna en recension.
 

Recensioner för länkar av tacksamhet

 
Hela poängen är recensioner för länkar till er webbplats. Genom att lämna Google och Facebook recensioner om varje företag. För att sedan även registrera företaget i Yelp tillsammans med en recension. Då skapar ni en allt större tacksamhetsskuld till er praktik.
 
När flera anställda lämnar recensioner för länkar för samma företag. Låt säga att 3 anställda lämnar 3 recensioner för länkar var blir det 9 recensioner. Så många recensioner har en stor inverkan på företagets ranking i Google.
 
Idag när 9 av 10 läser recensioner innan de genomför ett köp. Recensioner påverkar företagen positivt på flera plan.
 
Det är enkelt att ranka överst med recensioner. Samla recensioner dagligen från era patienter.
 

Formulera ett mail som skickas till varje företag

 
Lägg ner lite tid på mallen som ni kommer använda för att informera varje företag om er generositet med recensioner för länkar.
 
Formulera i mailet hur många Google och Facebook recensioner er praktiks anställda har lämnat om deras företag. Berätta vidare att er praktik har registrerat deras företag i Yelp för att sedan lämna deras första Yelp recensioner.
 

Nu ber ni om länken till webbplats

 
Förklara sedan för företaget hur tacksamma ni är om de lägger till en länk på deras webbplats till er hemsida. Det är väldigt lite begärt i gengäld för era recensioner för länkar.
 
Be om länken på ett sätt som förväntar sig ett mail som svar. Be dom länka till er huvudsida och förvänta er ett svar när det är gjort.
 
Skriv på ett sätt som förväntar sig ett svar. Sätt lite press på företaget så de inte dröjer med att lägga till en länk till er hemsida.
 

Upprepa processen med recensioner för länkar

 
Låt personalen fortsätta skriva recensioner för länkar. Den som är ansvarig skickar varje vecka mail till företagen och ber om länkar.
 
Genom att ge mycket och begära lite kan ni med stor framgång lämna recensioner för länkar.
 
Upprepa processen varje vecka med fler recensioner. Skicka ut ert förskrivna mail till företagen personalen lämnat recensioner för länkar till.
 
Recensioner för länkar är ett enkelt sätt för er praktiks hemsida att förtjäna länkar.
 

Recensioner för länkar rankar er hemsida högre

 
Varje länk har ett stort värde för er hemsida. En länk för 3 recensioner är ett bra byte. Beroende på hemsidans DA (domain authority) har länkar olika värde på en skala 1-100. En länk kan vara värd mer än 10 andra tillsammans.
 
Recensioner för länkar är inte så sexigt som att samla recensioner. Men det är den viktigaste ranking faktorn av drygt 200 i Googles algoritm. Varje ny länk är ett tecken till Google att er hemsida innehåller material av värde som andra hemsidor länkar till.
 

Sammanfattning av recensioner för länkar

 
Om ni har framgång med recensioner för länkar får ni gärna länka ordet webbdesign till vår huvudsida. Eller så kan ni lämn en recension som berättar hur vi hjälpt er.
 
Om ni har frågor lämnar ni en kommentar här nedan så besvarar vi den inom kort.
 
Kontakta oss om ni behöver tjänster som webbdesign för tandläkare eller blogginlägg för tandläkare. Vi är experter på SEO för tandläkare och rankar er enkelt överst i Google för fler patienter.