Lokal SEO för tandläkare

Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.
 
Med tanke på detta kan vissa tandläkare vara benägna att fråga, ”Vad är sökmotoroptimering och SEO?” När allt kommer omkring betalar du redan pengar för reklam på olika medier. Din praktik kanske till och med har en kampanj per klick på Google och Facebook.
 

1. Lokal SEO för tandläkare är en bestående investering

I det här blogginlägget kommer vi att diskutera lokal SEO för tandläkare. Här visar vi de fem främsta orsakerna till att en SEO-kampanj för tandläkare är ett kraftfullt verktyg. Lokal SEO som hjälper till att öka praktikers synlighet online. Dessutom är lokal SEO för tandläkare en bestående investering som varje månad fortsätter att leverera nya patienter. En ökning av nya patienter visar resultatet av allt arbete med lokal SEO för tandläkare.
 
Bygg upp din digitala verksamhet med tydliga tecken på trovärdighet. Presentera sedan dig själv som en av få tandläkare som har sådan auktoritet inom dentalbranschen som du. Den genomsnittliga konsumenten som söker information online. De letar efter något de vill ha svar på omedelbart. Det inkluderar er praktiks tandläkare samt information om olika tandvårdstjänster. De söker svar på de övergripande problem som de kan uppleva med sina tänder.
Vi rekommenderar att er praktik bör anlita en webbyrå för att allas tid är dyrbar och på Min Sociala Praktik effektiviserar vi arbetet som vi gör varje dag åt olika tandläkare. Dessutom är vi en webbyrå för tandläkare vilket gör oss extremt kunniga på lokal SEO för tandläkare. Sökmotoroptimering för tandläkare är en spetskompetens där ingen webbyrå slår oss på fingrarna.
 

2. En komplett hemsida för tandläkare har svar på alla patienters frågor

Om din webbplats tillhandahåller ett brett utbud av informativt innehåll. Då kan lokal SEO för tandläkare placera din praktik som en auktoritet på de olika sökmotorerna. Om till exempel en potentiell kund söker på nätet med en fras som ”Vad kan jag förvänta mig när jag behandlas för en en rotfyllning”.
 
Om er praktik då har ett inlägg som ranka överst i Google lokalt med ett inlägg som beskriver en smärtfri rotfyllning. Och om ert högt rankade blogginlägg för tandläkare svarar på alla deras frågor. Då är de mer benägna att stanna på din webbplats för att få den information de behöver och söker efter. Dest längre de stannar på er hemsida desto större chans är det att er praktik kommer få fler patienter.
 
Desto längre presumtiva patienter stannar kvar på er hemsida. Desto lägre är er avvisningsfrekvens. En låg avvisningsfrekvens tolkas av Google som ett positivt tecken på din auktoritet inom ämnet. För varje minut längre som du kan hålla presumtiva patienter på er hemsida. Varje minut ökar då möjligheten att de blir en ny kund med en bokad tid online. Eller listar sig på er praktik genom att fylla i ett formulär på er hemsida.
 
Lokal SEO för tandläkare bygger på auktoritet med sökmotorer inom tandimplantat till exempel. Mer tid på hemsidan är ett tydligt tecken på att den skapar ett förtroende bland potentiella patienter.
 
Publicera blogginlägg om tandimplantat på hemsidor inom tandvård. Skriv flera inom samma ämne på alla hemsidor om tandvård i Sverige. Be om länkar till din hemsida som betalning. Länkar från tandläkartidningar på nätet har en auktoritet som ökar rankingen på hela er hemsida. När du gjort detta kommer Google se dig som en auktoritet inom implantatbehandling.

3. Lokal SEO för tandläkare minskar praktikens marknadsföringskostnader

Lokal SEO för tandläkare kommer inte att vara en marknadsfix över en natt. Men den är en en av de bästa marknadsföringsstrategierna för billig långsiktig tillväxt. När din praktiks sidor och inlägg börjar ranka överst i Google. Helt plötsligt lyfter allt om du har rankat överst för ett sökord som används ofta. Inom tandvård är tandimplantat ett ord att ranka överst på Google med.
Bor ni i en liten stad kan ni med hjälp av auktoritet ranka överst i en närliggande större stad. Om ni lyckas med det kommer ni få patienter som har ett högt värd och eftersom 71% klickar på det översta alternativet kommer ett sådant inlägg leverera mycket trafik. När en blivande patient är övertygad att du är den tandläkare som är bäst lämpad att utföra ett eller flera tandimplantat.
Då är de även redo att köra ett par mil för att få bästa möjliga tandvård när det gäller något så viktigt som tandimplantat.

Här följer några tips med lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare påverkar din praktik positivt:
 • Förbättra användarupplevelsen på din webbplats.
 • Tillhandahålla relevant information och använd termer och ord som är SEO vänliga.
 • Du kommer utan tvekan att öka intresset för din praktik genom hemsidan över tid.
 • Vad är sökmotoroptimering? Betydligt billigaremarknadsförings än traditionella strategier.
 • Vi rekommenderar inte att er praktik ska helt överge traditionell marknadsföring helt. Använd lokal SEO för tandläkare i tandem så att du successivt kan minska beroendet av traditionell marknadsföring för tandläkare. och sänka dina totala utgifter. Allt med hjälp av dessa 5 SEO tips och många fler som du hittar på vår blogg.

Anlita en webbyrå för tandläkare

Min Sociala Praktik utvecklar enbart hemsidor till tandläkare. Eftersom vi kan branschen skriver vi alla SEO vänliga texter så att er praktik kan ranka överst i Google. Kontakta oss för att prata webbdesign, SEO, sociala medier och recensioner. Ah ring och prata om vad du vill. Låt oss starta en konversation.

4. Bygg upp ett nischklientell för tandimplantat

Nästan alla kommer man att behöva en tandläkare någon gång i livet. Men de flesta andra tandläkare kommer att ”följa” denna breda pool av människor också. Med specialiserade dentala SEO metoder kan du differentiera dig från dina konkurrenter. Alla vill ranka överst för tandläkare stad. Eller bland de topp tre för att premieras genom att vara en av praktikerna i Googles local pack.
 
Våga stå upp och påstå att du och din praktik är det bästa alternativet för tandimplantat inom ert upptagningsområde. Då riktar du in dig på patienter som letar efter något mer specifikt. Och tandimplantat är en mer lukrativt behandling än den genomsnittliga patienten. Även nuvarande kunder kommer bli nyfikna på att lära sig mer om tandimplantat till exempel.
 
Nischer som lokal SEO för tandläkare kan rikta in sig på:
 • Tandimplantat
 • Tandblekning
 • Kosmetisk tandvård
 • Proteser
Det här är bara några av flera potentiella alternativ. Men när du positionerar dig som expert inom en specifik nisch. Gör det online så att potentiella patienter kommer ta del av din utfästelse. Då ökar sannolikheten dramatiskt att du ökar antalet nya patienter inom den nischen. Viktiga lokala SEO tips för tandläkare.

5. Lokal SEO för tandläkare handlar om att öka trafiken till er webbplats

Detta är ett givet SEO tips som alla förstår. Fördelarna med att använda SEO för att öka webbtrafiken ska emellertid inte underskattas. När du implementerar våra bästa SEO tekniker på och utanför hemsidan. Då börjar du organiskt öka trafiken utan att använda dyra PPC-kampanjer.
 
Det finns en lång rad med lokal SEO för tandläkare. Om ni känner att ni inte har tid att genomföra all lokal SEO för er praktik. Då är det dags att anlita en webbyrå och helst en webbyrå för tandläkare som Min Sociala Praktik som är specialicerade på tandläkare.
 
Min Sociala Praktik erbjuder en lång rad olika digitala tjänster. Här nedan visar vi några som alla är inom lokal SEO för tandläkare. För att se alla våra tjänster lite mer ingående hittar du under tjänster i menyn.
 

Här följer några av våra tjänster inom lokal SEO för tandläkare

Här ser du några av våra tjänster som Min Sociala Praktik erbjuder:
 • Lokal SEO med hjälp av blogginlägg ökar antalet besökare på er hemsida varje månad. Vi rekommenderar att ni låter oss publicera 4 blogginlägg i månaden som rankar för de vanligaste sökorden.
 • NAT + W står för Namn, adress, telefonnummer och webbsida. Det finns hur många sökmotorer som helst att registrera NAT + W för er praktik. Detta sänder positiva signaler till Google. Var mycket noggrann med att all information är exat lika på varje registrering.
 • Låt en SEO konsult skriva texterna om era olika tjänster så det blir SEO vänligt. Låt oss hjälpa er att ranka överst lokalt för varje sida med respektive tjänst. Ingenting är viktigare än att ranka överst på Google för de rätta sökorden.
Om ni vill bli en auktoritet inom tandimplantat i Googles ögen läser du det här:
 • Erbjuder er praktik tandimplantat och om dessa patienter har ett högre värde för er praktik. I så fall använder vi er blogg för att ranka praktikens tjänster överst lokalt på Google för en lång rad sökordskombinationer. Genom att ranka er överst på Google för alla de vanligaste sökorden som används ofta i Google sökningar om tandimplantat. Vi har all statistik med alla sökord som används mest implantatbehandling. På det här sättet kan vi stänga ute er konkurrens då 71% klickar på det översta alternativet. 11% söker på det andra alternativet och rätt ofta kan vi ranka er hemsida både överst och näst överst på Google.
 • Sociala medier är en viktig del av all lokal SEO för tandläkare. Om vi får hålla oss kvar vid tandimplantat är det bra att ha många konton på olika sociala medier. På så sätt kommer även de ranka för exemplet tandimplantat. Det gör att det blir svårare och svårare att hitta er lokala konkurrenter tack vare bra lokal SEO för tandläkare. Din Facebook sida är guld värt som tandläkare och en välskött sådan kan i många fall stå för nästan 50% av en praktiks nya kunder. Men det är ett helt annat inlägg.

Få fler patienter är ett självklart SEO tips

Det är viktigt att förstå att en SEO kampanj inte fungerar över en natt. I många fall kommer det att ta några veckor att öka trafiken till din webbplats. Beroende på hur mycket SEO tjänster ni vill att vi genomför månadsvis påverkas resultatet därefter.
 
En låg investering av SEO tjänster kan ta flera månader innan er praktik tydligt börjar uppleva en ökning av patienter. Men investerar du i SEO, sociala medier, recensioner och är intresserade av ett bra samarbete med oss. Då kan er praktik snabbt öka antalet besökare på hemsidan vilket leder till fler nya patienter.
 
När du väl har etablerat en överväldigande närvaro online. Då kommer nästa naturliga steg vara att potentiella patienter både listar sig på er praktik och bokar en tid online. Med denna metod kan du bygga en relation med potentiella patienter online.

Recensioner viktigast för lokal SEO för tandläkare

I nära samarbetet med våra kunder är recensioner helt klart vår spetskompetens. Vi utbildar våra kunder i en teknik som gör att dom samlar in flera recensioner om dagen från patienterna. Med vårt upplägg som kräver att alla i personalen som har kundkontakt är med på noterna.
 
Recensioner är viktigare än allt annat inom lokal SEO. Men vi har publicerat så många inlägg om recensioner att vi länkar till dom här nedanför. Viktigast av all lokal SEO för tandläkare är att börja samla recensioner dagligen från sina nöjda patienter.
 
Lokal SEO för tandläkare med recensioner:

Avslutningsvis med lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare är av yttersta vikt då nästan alla går till lokala tandläkare i den stad eller det området som de bor i. Bedriver du en praktik i en liten stad. Om du ser till att Google ser dig som en auktoritet inom tandimplantat. Då blir det rätt så enkelt att ranka överst på Google i dessa närliggande städer för tandimplantat + stad.

Anlita en webbyrå för tandläkare

Min Sociala Praktik utvecklar enbart hemsidor till tandläkare. Eftersom vi kan branschen skriver vi alla SEO vänliga texter så att er praktik kan ranka överst i Google. Kontakta oss för att prata webbdesign, SEO, sociala medier och recensioner. Ah ring och prata om vad du vill. Låt oss starta en konversation.

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Vad är sökmotoroptimering och SEO

Vad är sökmotoroptimering Vi får ofta frågan vad är sökmotoroptimering så vi tänker klargöra det. Sökmotoroptimering och SEO (search-engine-optimization) betyder samma sak. SEO är ett engelskt uttryck som används alltmer i det svenska språkbruket kring webbdesign.  ...

Exponentiell ökning av nya patienter

Exponentiell ökning av nya patienter Min Sociala Praktik erbjuder våra kunder exponentiell ökning av nya patienter. Vi får ofta höra att det inte går att starta en ny praktik från grunden. Den inställningen som nästan alla i branschen tycks dela kan inte vara mer...

Anlita en webbyrå för tandläkare

Anlita en webbyrå för tandläkare För er som vill ha en växande praktik behöver anlita en webbyrå för tandläkare för att få fler patienter. Om er praktik är redo att anlita en webbyrå för tandläkare som ber er att själva skriva texterna till hemsidan. Då vet ni att er...

Konverteringsoptimering för tandläkare

Konverteringsoptimering för tandläkare Konverteringsoptimering för tandläkare ökar konverteringsfrekvensen på er hemsida. Konverteringsfrekvensen från besökare till ny patient med en bokad tid ökar så att er praktik kan få fler patienter.   Sökmotoroptimering för...

Sökmotoroptimering för tandläkare

Sökmotoroptimering för tandläkare Sökmotoroptimering för tandläkare står i centrum för allt material vi producerar när vi utvecklar en ny hemsida. SEO (search engine optimization) eller sökmotoroptimering. Allt handlar om att vi lär dig ranka överst i Google för rätt...

Få fler patienter

Så här kan tandläkare få fler patienter För att få fler patienter som tandläkare är den bästa investeringen SEO för tandläkare på er webbplats. SEO optimerar din hemsida för att ranka överst i Google. Det är  i särklass bäst marknadsföring för tandläkare.   Om du...

Lär dig ranka överst i Google

Dela den här bilden på din hemsida! <strong>Den här bilden visades ursprungligen på Min Sociala Praktik</strong></p> <p><a href='https://minsocialapraktik.se/lar-dig-ranka-overst-i-google/'><img...

Lämna recensioner för länkar

Recensioner för länkar   I det här inlägget visar vi hur alla i er personal kan lämna recensioner för länkar och ranka överst i Google. Det är det lättaste sättet att på ett fenomenalt sätt förtjäna länkar från andra webbplatser till er hemsida.   Konsten att bygga...