En ny hemsida för tandläkare

 
En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i Google när de levereras. Vi utvecklar bara hemsidor som på sikt fortsätter ranka överst i Google för att de förtjänar det.

Sökmotoroptimering är vår spetskompetens

 
SEO (search-engine-optimization) eller sökmotoroptimering är grunden till allt vårt arbete. Vi skriver långa SEO vänliga texter som nästan alltid kan ranka praktikens tjänster överst lokalt. Skulle någon plötsligt ranka över en av era sidor eller inlägg. Då optimerar vi er sida ytterligare så att den återigen rankar överst i Google. Med SEO verktyg från Moz har vi full kontroll på hur alla era sidor rankar i Googles sökmotor.
 
Allt material på en ny hemsida för tandläkare som vi utvecklar rankar för de rätt sökorden. Alla texter skrivs av våra SEO analytiker som kan dentalbranschen. Vi har de 100 vanligaste nyckelordskominationerna efter 3 års samlande av statistiken med Google Search Console. Det gör att vi kan ranka alla era sidor och inlägg på er blogg för alla de vanligast använda sökorden.
 

Ny hemsida för tandläkare med SEO för tandläkare

 
Att utveckla en ny hemsida för tandläkare är en tidskrävande process. SEO är omfattande och innefattar långt mer än 100 olika saker som behöver genomföras korrekt för att få önskvärt resultat.
 
När vi börjar med en ny hemsida för tandläkare gör vi det med passionen att allt arbete leder till fantastiska resultat. Helt plötsligt rankar er praktik överst i Google lokalt tack vare vårt arbete med SEO för tandläkare.
 
När vi hör hur er praktiks omsättning ökar är arbetet värt all den tid det tog. Innan hemsidan utvecklades kom ni säkert igång med våra månadstjänster. De flesta av våra kunder gör det för att leverera material som vi behöver till en ny hemsida för tandläkare.
Våra paket levererar en komplett lösning för tandläkare som vill öka omsättningen med så lite arbete för praktiken som möjligt.
 

Ny hemsida för tandläkare som rankar i Googles Local Pack

 
”Tandläkare stad” är de vanligast använda sökorden. Men de levererar väldigt få av era patienter. I och med att vi bara kan se till att er praktik är en av tre i Googles Local Pack. Då får ni mer eller mindre bara en tredjedel av de blivande patienter som gör den Google sökningen. Vår målsättning är naturligtvis att ranka er praktik ska ranka överst för tandläkare stad.
 
Den praktik som har det mest välkända varumärket. Namnet som är mest känt i er stad. De tar majoriteten av dessa sökningar. Om det är er praktik då får ni de flesta blivande patienterna från den Google sökningen. Två vikiga faktorer för att ranka i Googles local pack är en komplett registrering i Google My Business och en Google Maps optimering är på sin plats. Om ni saknar GMB registrering skapar vi det åt er och vi ser över er Google Maps så att den är optimerad enligt konstens alla regler.
 
Men det är hur som helst bara en bråkdel av de Google sökningar som blivande patienter använder. Genom att ranka överst för alla dessa sökorden. Då får ni en betydande och huvudsaklig del av all blivande patienter som gör Google sökningar. De som sedan besöker en ny hemsida för tandläkare utvecklad av Min Sociala Praktik.
 

Konverteringsoptimering för Google sökningar

 
De väljer er för att våra hemsidor har en hög konverteringsfrekvens tack vare en lång rad av faktorer. Främst för att vi nästan alltid kan ranka era tjänster överst i Google. Konverteringsoptimering för Google sökningar som ökar konverteringsfrekvensen. Frekvensen som ökar antalet sökare i Google att klicka på ert resultat och besöker er hemsida.
 
Så här ser statistiken ut:
 • 71% klickar på det överst alternativet.
 • 12% klickar på det näst översta resultatet.
 • 17% klicka främst på andra resultat på först sidan i Google.
Vi är såpass bra på vad vi gör så ofta kan vi med hjälp av er blogg ranka er överst för båda av de två översta resultaten. I dessa fall får ni i genomsnitt 83% av trafiken från dessa Google sökningar.
 

Ny hemsida för tandläkare med hög konverteringsoptimering av besökare

 
Uppmaningar till handling genomgående på er hemsida ökar konverteringsfrekvensen mest. Den från besökare på er hemsida till nya kunder som kontaktat er praktik. Eller som har bokat en tid online med en bokningsapplikation, ringt eller mailat er.
 
Vi skriver långa SEO vänliga texter för varje tjänst för att er praktik alltid ska ranka övest i Google lokalt. En nackdel med längden på texten är att alla besökare inte kommer läsa hela texten. Med uppmaningar till handling löser vi inte bara det problemet. Vi ökar konverteringsfrekvensen från besökare till kund som tagit kontakt med er praktik.
 

Ny hemsida för tandläkare med uppmaningar till handling som ökar konverteringsfrekvensen

 
Därför avbryter vi texterna ett par gånger med uppmaningar till handling. En hemsida utan klara och tydliga uppmaningar till handling. De får inte besökarna att genomföra en önskad handling. Väldigt sällan i alla fall.
 
Uppmaningar till handling ska vara tydliga med ökad synlighet i relation till resten av materialet.
 

Uppmaning till handling 1 att dela sidan på sociala medier

 
På mer än en plats bör ni ge besökaren möjlighet att dela den besökta sidan på sociala medier för tandläkare.
 

Uppmaning till handling 2 att ringa er praktik

 
Besökaren får praktikens telefonnummer och uppmanas att ringa och boka en tid.
 

Uppmaning till handling 3 att på flera sätt kontakta er praktik

 
Den uppmanar besökaren att klicka på knappen °kontakta oss° för en rad olika sätt att ta kontakt med praktiken.
 

Uppmaning till handling 4 att lista sig på er praktik

 
Längst ner på varje sida och blogginlägg för tandläkare möts besökaren av ett formulär för att lista sig som patient på er praktik.
 
Det är en väldigt kraftfull avslutning på sidan som är lösningen på deras Google sökning. Här vill du inte ge besökaren någon annan väg ut än att fylla i formuläret. Nu sitter dom fast med lösningen på deras problem rakt framför dom på skärmen.
 
Vi rekommenderar att ge patienter som listar sig på er praktik någon form av belöning. En kostnadsfri tandrengöring i samband med en ny patients undersökning är ett bra exempel på belöning.
 

Vi utvecklar omfattande hemsidor som rankar för alla de vanligaste sökorden

 
Min Sociala Praktik erbjuder inte billiga små hemsidor som inte kan ranka värt namnet i Google. Vi erbjuder omfattande avancerade hemsidor för tandläkare byggda från grunden enligt konstens alla regler. Det är tidskrävande att utveckla stora hemsidor med långa texter skrivna av SEO analytiker. Men det finns inte mycket anledningar att ha en hemsida som inte genererar patienter. Om man inte bara vill ha en hemsida för att visa praktikens adress och telefonnummer.
 
För att en hemsida på allvar ska ranka med sin fulla rätt i Google krävs 51+ sidor och inlägg. Mindre hemsidor kan inte hävda sig mot hemsidor av den storleken. En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad med SEO vänliga texter är inte billig. Men den är värd varenda krona och mycket mer därtill. Hade vi tagit betalt för det reella värdet på hemsidor vi utvecklar hade vi inte haft några kunder.
 
En praktik omsätter miljoner och kan vi med en ny hemsida för tandläkare öka er omsättning enkelt med 25-30%. Vilket vi nästan alltid kan. Då är priset på en hemsida utvecklad av Min Sociala Praktik av mindre betydelse. Vi har kompetensen som ofta levererar en så dramatisk ökning av omsättningen.

Ny hemsida för tandläkare som erbjuder tandimplantat

Min Sociala Praktik föredrar att arbeta med praktiker som erbjuder tandimplantat. Med våra tjänster kan vi öka antalet patienter för tandimplantat löpande varje månad. Vi rankar er inte bara överst för tandimplantat stad. Vi rankar er överst för alla de vanligaste kombinationerna av sökord som används i samband med tandimplantat.
Med blogginlägg kan vi hjälpa er stänga ute komkurerande praktiker och i flera fall ranka er för de två översta resultaten. Dessutom kan vi med olika sociala medier ranka er för hela första sidan i Google med information om tandimplantat från er praktik.
 

Min Sociala Praktik erbjuder månadstjänster

 
Bestäm hur mycket ni vill öka er omsättning under en angiven tid med våra månadstjänster. Då får ni en offert som levererar ert önskemål inom den angivna tiden.
 
Lägg sedan till en lång rad av månadstjänster som vi erbjuder. Praktiker som anlitar oss för våra månadstjänster. Om vi har utvecklat en ny hemsida för tandläkare har er praktik troligen kommit igång med några av våra månadstjänster.
 
Då kan ni bestämma hur mycket ni vill öka omsättningen under en given tidsperiod. Vi ger er en offert som visar vad vi behöver göra och hur mycket ni behöver betala månadsvis för att uppnå ert önskade resultat.
 
Våra månadstjänster kommer till sin fulla rätt med en ny hemsida för tandläkare utvecklad av oss. Läs mer om våra månadstjänster under tjänster i menyn.
 
Några av våra månadstjänster:
 • Blogginlägg
 • Sökmotorregistrering
 • Länkar till er hemsida
 • Publicering på sociala medier
 • Utbildning för fler recensioner
 • Bilder på recensioner
 • Tävlingar på Facebook
 • Utbildningsmaterial
 • Webbdesign som ökar omsättningen
 • Google Analytics analys
 • Search Console analys
 • Samarbete med Min Sociala Praktik
 • Målsättning att dubbla omsättningen

Ny hemsida för tandläkare som kräver att ert team samlar recensioner dagligen

 
Vi erbjuder en rad andra tjänster efter behov för individuella praktiker. Vi är i extemt behov av recensioner av en rad anledningar. Omfattande utbildningsmaterial lär teamet samla recensioner dagligen från samtliga patienter. Alla i teamet som har kundkontakt lär sig tänka recensioner före allt annat.
Google recensioner ökar rankingen och en praktik kan ranka överst med recensioner. Samla recensioner dagligen för de kommer till användning av flera skäl. Förvalta dina recensioner för de kommer till stor nytta för att öka omsättningen för er praktik.
Yelp recensioner är viktiga idag och kommer se till att er praktik kan få fler patienter

Anlita en webbyrå för tandläkare

Min Sociala Praktik utvecklar enbart hemsidor till tandläkare. Eftersom vi kan branschen skriver vi alla SEO vänliga texter så att er praktik kan ranka överst i Google. Kontakta oss för att prata webbdesign, SEO, sociala medier och recensioner. Ah ring och prata om vad du vill. Låt oss starta en konversation.

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till...