Nya hemsidor för tandläkare

Vi utvecklar bara avancerade nya hemsidor för tandläkare. Webbdesign för tandläkare med en rad olika tjänster som kompletterar din hemsida.

Vi arbetar bara med praktiker inom tandvård som söker en komplett lösning för tandläkare. Med alla våra olika tjänster för tandläkare kan er praktik fokusera på patienterna.

Med stor erfarenhet av tandläkare är vi fullt medvetna hur dyrbar tandläkarens tid är. Vill du ranka överst i Google?

Nya hemsidor för tandläkare med hög konverteringsgrad

Låt oss sköta konverteringen av besökare på din hemsida till nya patienter med en bokad tid. Alla sidor har en rad olika uppmaningar till handling.

Vi mäter konverteringsgraden på varje enskild sida som besöks av blivande patienter. Varje uppmaning till handling som besökaren genomför är ett steg närmare att bli patient.

Det är sällan man konverterar besökare till patienter med bokad tid vid första besöket. Men med små och stora uppmaningar till handling som kan genomföras.

Små och stora uppmaningar till handling för besökare:

 • Besökaren kan på 3 ställen på varje sida dela den på sociala medier. Det här är ett kraftfullt verktyg. Fler än 50% av besökarens vänner på sociala medier är lokala inom samma upptagningsområde.
 • Varje sida uppmanar besökarna att med ett knapptryck följa praktikens olika sociala konton. Framför allt Facebook, Twitter och LinkedIn.
 • Längst ner på varje sida har vi knappar för olika uppmaningar till handling.
 1. Den kanske viktigaste knappen tar besökaren till tidsbokning online.
 2. En annan knapp tar besökaren till sidan där de kan lista sig online på er praktik.
 3. Flera knappar som med ett tryck följer era sociala konton.
 • I huvudmenyn kan nuvarande patienter klicka för att lämna en Google recension.
 • Vi har upptäckt att avsluta varje sida med ett kontaktformulär ökar konverteringsgraden markant. Det ökar antalet besökare avsevärt som tar kontakt med personalen på praktiken. Ett viktigt steg fram till att konverteras till patienter.
 • Mot slutet av varje sida men bara en gång/session dyker ett pop-upp fönster upp. Fönstret ber besökaren att prenumerera på praktikens nyhetsbrev. Allt som krävs är deras förnamn och email adress. Samtidigt godkänner dom att praktiken skickar mail utöver nyhetsbrevet ur marknadsföringssyfte.

Varje uppmaning till handling här ovanför gör inte besökaren omedelbart till patient.

Men får vi dom att genomföra en har vi dom på god väg att bli nya patienter på er praktik.

Nya hemsidor för tandläkare med avancerad webbdesign

Alla i branschen vet hur svårt det är att få patienter att byta praktik. Det ser vi som vår utmaning när vi utvecklar nya hemsidor för tandläkare. 

Vi använder avancerade hemsidor för tandläkare som engagerar besökaren och speglar er moderna praktik väl.

Vi integrerar sociala medier, visar praktikens 5 senaste recensioner från Google och Facebook .

Våra nya hemsidor för tandläkare är hemsidor att vara stolt över. Hemsidor som nya patienter berömmer.

Men framför allt är de hemsidor som levererar resultat i form av nya patienter.

Nya hemsidor för tandläkare med Google Analytics

Vi utvecklar varje enskild sida med målsättningen att besöket blir så långt som möjligt. Varje minut extra ökar drastiskt konverteringsgraden.

Därför använder vi Google Analytics för att se vilken sida de kom till först på vägen till er hemsida. Och vilken sida som blev den sista innan de lämnade er hemsida.

Google Analytics levererar mycket mer statistik än så. Vi ser vad varje besökare gjorde för Google sökning som ledde till besök på er hemsida.

Med våra tjänster utvecklar vi sidor åt er som rankar överst i Google:

 • 71% klickar på det översta resultatet.
 • 11% på det andra resultatet.
 • 18% på andra resultat som huvudsakligen rankade på första sidan i Googles sökmotor.

Den statistiken är exakt för varje bransch som får organiska besök från Googles sökmotor. Med vetskapen om denna statistik är en sak helt klar.

För att uppnå de resultat man vill ha måste man ranka överst i olika Google sökningar.

Den vanligaste sökningen är tandläkare + stad

Vi ser till att er praktik är med i Googles local pack för sökningen tandläkare + stad. Ni får den premierade rankingen som tre praktiker belönas med.

Det är extra viktigt nu när över 50% är mobila Google sökningar. Med mobil krävs bara ett klick på skärmen för att ringa er praktik när de är en av tre i local pack.

Men om du tror att det bara handlar om att ranka överst för tandläkare + stad. Då har du helt fel.

Bara en bråkdel av alla sökningar inom tandvård är tandläkare + stad. Det gäller att ranka överst för alla de vanligaste sökorden. Först då får man all den trafik man eftertraktar.

Nya hemsidor för tandläkare med en blogg

Vi kan inte förstå varför men väldigt få av nya hemsidor för tandläkare har en blogg.

Om en hemsida för tandläkare är statisk utan en blogg med 15-20 sidor. Då har den en synlighet i Googles sökmotor på 15-20 ställen.

Rankar den dessutom inte överst med dessa 15-20 sidorna i Google sökningar. Då får hemsidan inte mycket besökare. Det är enkel matematik.

Er praktik måste ha en blogg för att kunna ranka överst för alla de vanligaste Google sökningarna.

Våra nya hemsidor för tandläkare har alltid en blogg.

Blogginlägg med de vanligaste sökorden

När vi har utvecklat den första versionen av er hemsida. Då börjar vi regelbundet publicera blogginlägg på er blogg. Varje nytt inlägg vi publicerar rankar för en ny kombination av sökord.

Vi publicerar 2-4 blogginlägg per månad på årsbasis enligt överenskommelse med våra kunder.

Varje månad ökar antalet besökare till er hemsida. Vi publicerar bara inlägg som är sökordsoptimerade för de vanligaste sökorden.

På ett år rankar ni för ytterligare 24-48 sökordskombinationer i Googles sökmotor. 

De som nya patienter använder vid Google sökningar. Samtidigt håller vi ett öga på alla era rankingar i deras sökmotor.

Tappar ni första platsen för en viktig sökordsfras. Då går vi in och lägger till mer optimerad material för den specifika sidan eller inlägget.

Nya hemsidor för tandläkare med sociala medier

Er Facebook sida är den absolut viktigaste av alla sociala medier. En aktiv Facebook sida når följare som delar inläggen med alla sina släkt och vänner.

Varje månad ger vi förslag på nya inlägg på era sociala medier. Vi publicerar minst ett socialt inlägg om dagen på era samtliga sociala konton.

Sociala medier hanteras enkelt med Social Pilot

Med hjälp av applikationen Social Pilot köas inlägg som publiceras på samtliga sociala medier. Ett bestämt antal gånger dagligen och vid optimala tider på varje socialt konto.

Med en mobil på praktiken använder ni appen för Social Pilot. Innan dess har vi kopplat praktikens alla sociala konton till Social Pilot.

Låt oss säga att vi väljer att Social Pilot publicerar tre inlägg om dagen på er Facebook sida. Varje bild ni delar köas i applikationen Social Pilot.

Kön kan vara hur lång som helst. Men man bör se till att den aldrig tar slut. Vi publicerar mist ett inlägg om dagen. Då krävs det bara två bilder tagna av er personal.

På varandra om det tryter i kön. Men helst tillsammans med patienter som sprider glädje. Se bara till att det alltid finns sociala inlägg i kön på Social Pilot.

Alla anställda bör självklart också koppla sina sociala konton till Social Pilot. Då får varje nytt inlägg en mycket större spridning.

Det enda personalen godkänner är att inlägg som praktiken lägger ut på sociala medier.

Praktikens inlägg delas då även till deras släkt och vänner. Det är inget intrång på de anställdas privatliv.

Sociala inlägg som publiceras tillsammans med Social Pilot

Det finns en sak tandläkaren bör göra med en komplett lösning för tandläkare från oss:

Det är att böja sig framåt och låta någon i personalen ta en bild på den leende tandläkaren. Tillsammans med den lika glada patienten.

Naturligtvis går det lika bra med någon annan i personalen. Sedan ber man patienten att följa er hemsida och dela bilden med sina släkt och vänner.

Hela personalen bör ta del av att skapa sociala inlägg som publiceras automatiskt. Det tar inte många minuter på en dag. Men det har stor betydelse för praktiken de få minuterna.

Lite tid för stora resultat. Det handlar om att öka praktikens synlighet lokalt i sociala medier. En praktik som hela tiden sprider glädje på sociala medier.

Det blir det självklara valet när det är dags att byta praktik.

Här är ett bra tips för Facebook!

Ännu bättre är att be att få låna patientens mobil för att ta den glada bilden. Sedan lägger patienten ut bilden på Facebook med några väl valda ord om praktiken.

Nya hemsidor för tandläkare med positiva recensioner

Om ni väljer oss när det gäller nya hemsidor för tandläkare. Då visar vi praktikens fem senaste recensioner från Google och Facebook.

Vår Instagram integrering visar alla era recensioner längst ner på hemsidans sidor. Social Pilot delar de vackra bilderna som vi har skapat av era recensioner.

Med hjälp av hashtags visas de på sidor relevanta till recensionen. Helt automatiskt.

Är det en patient som gett er en recension för ett tandimplantat. Då visas den recensionen längst ner på sidan tandimplantat precis före kontaktformuläret

Bilderna som vi skapar av era recensioner. De läggs i kö på Social Pilot och väntar på att publiceras på alla praktikens sociala medier.

Recensioner är viktigare än nya hemsidor för tandläkare

Hela personalen behöver vara medvetna om vikten att samla recensioner dagligen. Google gick ut förra veckan och sa i klartext. Lokal ranking i deras sökmotor är direkt kopplad till företags recensioner.

Inget är värt någonting i jämförelse med ett företag som samlar nya recensioner dagligen. Eftersom vi gör bilder av varje recension är det de bästa sociala inläggen.

Samlar ni i genomsnitt två recensioner om dagen. Då har vi två superbra sociala inlägg att köa för publicering i Social Pilot.

Så här samlar er praktik enkelt flera nya recensioner dagligen

När patienten är klar med behandlingen är nästa steg receptionen. Uppdatera nu patientens kontouppgifter med deras email adress.

Tacka sedan patienten för besöket. Berätta att ni skickar ut ett mail senare idag för att vetal att patienten är fri från problem.

Berätta också att ni bifogar en länk i mailet som när de klickar på den kan lämna en Google recension.

Ge dom en tandborste som tack för att de kommer lämna en recension. Då vet ni att patienten behöver fullfölja sin del av avtalet.

Bäst vore en beställning av TePe borstar med ”Tack För Recensionen” tryckta på dem.

Hela personalen bör vara delaktiga i att säkra varje recension

Förhoppningsvis har tandsköterskan eller tandläkaren redan förklarat för patienten. De har berättat vikten av recensioner för praktiken.

De har berättat att en praktik idag nästan står eller faller. Helt baserat på praktikens Google recensioner.

Nya hemsidor för tandläkare bättre med kontinuerligt nya recensioner

Det är faktiskt sant. Olika siffror florerar. Som att recensioner är i genomsnitt en ranking faktor på över 20%.

Vill ni ranka överst för tandläkare + stad? Börja samla recensioner dagligen.

Amerikanska siffror angående vikten av recensioner för praktiker:

 • 9 av 10 nya patienter läser praktikens recensioner.
 • De litar mer på recensioner på nätet än på släkt och vänner.
 • En recension som är äldre än 3 månader anses gammal
 • Recensioner bestämmer hur praktikens sidor och blogginlägg rankar i Googles sökmotor.

Nya hemsidor för tandläkare som vi utvecklar visar recensioner på varje sida på hemsidan. På så sätt behöver besökare inte leta efter era recensioner.

Instagram integrering med alla era recensioner på er hemsida

Våra hemsidor har en hel sida med alla era recensioner genom Instagram integreringen. Tänk dig när ni har över 100 recensioner vilken fantastisk sida det blir för nya besökare att läsa.

I huvudmenyn på nya hemsidor för tandläkare kan besökare klicka på ”Lämna En Recension”. Då tas de direkt till Google med ett fönster för att lämna en recension om er praktik som poppar upp.

Google recensioner är viktigast av flera anledningar. De förbättrar er ranking i Googles sökmotor och de är så lättillgängliga.

Kontakta oss för nya hemsidor för tandläkare

Vi har en rad andra tjänster för tandläkare som inte är nämnda i det här blogginlägget. Men när det gäller nya hemsidor för tandläkare. Då är det oss man bör kontakta.

Starta en konversation med oss så lämnar vi en offert för våra olika tjänster. Allt vi erbjuder är på årsbasis så vi siktar bara på långsiktiga relationer.

Vi trivs när vi vet att vår hemsida levererar flera nya patienter om dagen till er praktik. Ta kontakt och ge oss sedan klartecken att även till er erbjuda nya hemsidor för tandläkare.