Öka tandläkares följe på Sociala medier

Varje inlägg som publiceras på våra kunders konton kan öka tandläkares följe på sociala medier. De publiceras automatiskt med hjälp av Social Pilot på alla praktikens sociala konton.

På varje nytt inlägg ber vi och våra kunder att deras följare ska dela det med sina släkt och vänner. En uppmaning som hjälper till att öka tandläkares följe på sociala medier.

Vi kan hjälper till att öka tandläkares följe på sociala medier. Min Sociala Praktik publicerar dagligen inlägg på alla våra kunders sociala konton.

Inlägg som vi med erfarenhet har ett högt delningsvärde. På personliga lokala konton är mer än 50% av personens följare från samma stad.

Därför är det så viktigt att i varje inlägg be följarna att dela inlägget med släkt och vänner.

När en praktik publicerar sociala inlägg som har ett högt delningsvärde. Förklarar man hur viktigt det är att öka tandläkares följe på sociala medier.

Då delas de oftare vidare av praktikens följare på de olika sociala kontona.

Så här kan man öka följet på sociala konton

Hur kan man öka tandläkares följe på sociala medier? Svaret är att det gör man framgångsrikt med olika tekniker på olika sociala medier.

Det gäller att praktiker lär sig olika tillvägagångssätt för varje konto på sociala medier.

Med vår hjälp socialt är det enkelt att öka tandläkares följe på sociala medier.

Men alla praktikens sociala konton har ett sätt gemensamt. Ett effektivt sätt att öka tandläkares följe på sociala medier.

Ökat antal delningar från praktikens följare ökar synligheten vilket leder till fler nya följare.

Inlägg med högt delningsvärde kan öka tandläkares följe på sociala medier

Här följer några sätt som kommer öka tandläkares följe på sociala medier:

  • Publicera alltid material som har ett högt delningsvärde. Material som delas vidare av följare har alltid i deras ögon ett högt värde för deras följare.
  • Om man i varje inlägg förklarar hur viktigt det är för praktikens framgång att deras inlägg delas. Då ökar antalet delningar dramatiskt och visas för era följares släkt och vänner.

Med varje delning från era följare ökar er synlighet lokalt. Dessutom ökar antalet följare som har engagerats av inlägget som deras vän har delat.

Alla praktiker behöver öka följet på sina sociala konton

Du kanske undrar varför vi fäster så stor vikt att öka tandläkares följe på sociala medier? Det är av största vikt för att  varje ny följare tar ett stort steg närmare att bli en ny patient på er praktik.

Öka tandläkares följe på sociala medier med automatiserad publicering

Alla tandläkare som vill enkelt öka synligheten på sociala medier behöver automatisera processen. Vi rekommenderar applikationen Social Pilot.

Med alla praktikens sociala konton kopplade till applikationen. Då kan vi och våra kunder enkelt med en app lägga inlägg i en kö för att publiceras.

Alla inlägg publiceras sedan på alla praktikens konton. Du kan ställa in hur många inlägg som ska publiceras dagligen på de olika kontona.

Praktiken kan också välja vilken tid inlägg ska publiceras på de olika kontona.

Praktikens Facebook sida

Uppmana alla era patienter att gilla er på Facebook. Praktikens Facebook sida är det absolut viktigaste kontot på sociala medier.

Här följer några sätt att öka tandläkares följe på Facebook:

  • En tavla i taket på varje behandlingsrum ber patienter att gilla att gilla er på Facebook.
  • Det bör också finnas en uppmaning att gilla er på Facebook på en tavla i receptionen.
  • Hemsidor vi har byggt åt våra kunder gör det enkelt för besökare att följa sociala konton. Med ett klick kan de följa praktikens Facebook sida direkt på hemsidan. De behöver inte ens besöka praktikens sociala konton för att bli följare.
  • Publicera inlägg som berättar om en tävling som ska hållas för alla som gillar er på Facebook. Ett sådant inlägg har ett högt delningsvärde. Be samtidigt era följare att dela inlägg om tävlingar. Dessa inlägg leder alltid till massvis med nya följare. Detta inlägg publiceras på praktikens alla sociala konton. Vilket leder till att följare av era andra sociala konton också följer er på Facebook.
  • Om ni har uppdaterat era kunders kontouppgifter med deras epost adress. Då kan ni med email marknadsföring informera om tävlingen i ett mail som skickas till alla på er lista. Be samtidigt era nöjda kunder att dela tävlingen med släkt och vänner på Facebook.

Detta är bara några av många sätt som man kan öka tandläkares följe på Facebook.

Fler Facebook recensioner med ökat antal följare

Google recensioner är viktigast men även recensioner på Facebook och Yelp är viktiga.

En praktik är bara så bra som deras kunders recensioner gör gällande. Samla recensioner dagligen på Google, Facebook och Yelp.

Följare på Facebook kan med ett inlägg enkelt uppmuntras att lämna en Facebook recension. Publicera ett sådant inlägg med regelbundenhet.

Ni kan också publicera inlägg på alla era sociala konton med en länk för att lämna en Google recension.

En bild på varje recension konverterar följare till patienter

Vi gör en bild av varje recension som våra kunder får. Dessa publiceras samtliga av deras praktiks sociala konton.

Inlägget tackar personen personligen för recensionen som visas på bilden.

Under bilden uppmanar vi våra patienter att klicka på den bifogade länken. Med ett klick kan de lämna en Google recension som har ett högt värde för praktiken.

Varje ny recension påverkar hemsidans synlighet på internet. Praktiker med många recensioner rankar högre när potentiella patienter gör Google sökningar.

Öka tandläkares följe på sociala medier som Twitter och LinkedIn

Praktiker som vill öka tandläkares följe på Twitter kan anlita våra tjänster. Med erfarenhet ökar vi dagligen antalet följare på Twitter.

Följare som alla bor inom praktikens upptagningsområde. Vi använder olika applikationer för att effektivisera våra tjänster.

De flesta av dessa tjänster bygger på att öka praktikers följe på sociala medier.

Börja följa rätt lokala konton på Twitter och LinkedIn

Det enklaste sättet att öka följet på Twitter är att följa lokala användares konton. Konton med hög aktivitet och många följare.

Vi följer bara lokala konton som följer många andra användares konton. Då finns det en större chans att de följer tillbaka när de får nya följare.

När konton med många följare följer praktikens Twitter och LinkedIn konton. Då får varje delning av era inlägg en stor genomslagskraft.

Precis som på Facebook och alla sociala medier krävs det inlägg med högt delningsvärde. Sådana inlägg får hela tiden ett ökat värde genom att öka följet på sociala medier.

När vi anlitas för att öka tandläkares följe på sociala medier som Twitter och LinkedIn.

Då följer vi dagligen ett visst antal lokala användare dagligen. Med vår erfarenhet följer vi de rätta lokala användarna på Twitter.

Med en tjänst som denna ökar ert följe på Twitter och LinkedIn dagligen.

En viss procent väljer att följa tillbaka och de får sedan era dagliga inlägg. Inlägg som automatiskt publiceras på alla era sociala konton.

Öka tandläkares följe på sociala medier som Instagram

Samtliga recensioner på Google, Facebook och Yelp publiceras på alla praktikens social konton. Dessa publiceras även på Instagram.

Hemsidor vi utvecklar åt våra kunder integrerar vi Facebook, Twitter och Instagram på.

Instagram integreringen visar praktikens olika recensioner på de sidor de är mest relevanta för. Med hjälp av olika hashtags styrs recensionerna för visning på rätt sidor.

Vi visar upp tre recensioner från Instagram mot slutet av varje sida. Handlar recensionen om en patient som är nöjd med tandblekning till exempel.

Då visas den på våra kunders sidor som berättar om tjänsten tandblekning.

Vi erbjuder inte tjänster för att öka tandläkares följe på sociala medier som Instagram. Vi kan inte se att det har tillräckligt högt värde i relation till den tid det tar.

Däremot kan besökare på hemsidor som vi har byggt enkelt följa praktiken på Instagram. Med ett knapptryck följer de praktikens Instagram konto direkt ifrån hemsidan.

Att öka tandläkares följe på sociala medier är av betydande värde

Anlita oss för att öka följet på sociala medier för tandläkare. Varje ny följare nås av praktikens dagliga inlägg på alla deras sociala konton.

Med varje nytt inlägg som de tar del av ökar chansen att de en dag blir en ny patient på er praktik.

När man hela tiden fokuserar på att öka tandläkares följe på sociala medier ger det utdelning. Följet ökar hela tiden på era olika sociala konton.

Sociala medier kräver en minimal insats av både tid och pengar. Ändå fortsätter era sociala insatser att hela tiden leverera fler nya kunder.

Lägg upp en strategi för att öka följet på sociala medier

Kontakta gärna oss här på Min Sociala Praktik. Vi hjälper er lägga upp en framgångsrik strategi för sociala medier.

Med liten budget och minimal insats från era anställda kan vi leverera storslagna resultat.

Vi heter Min Sociala Praktik av en anledning. Vi vet hur man med stor framgång på sociala medier levererar ökad omsättning och fler av de bästa nya patienterna.

Vill ni till exempel nå fler potentiella kunder för tandimplantat. Då lägger vi upp en plan som når potentiella patienter för just den tjänsten.

Marknadsföring på sociala medier är den tjänsten som levererar högst resultat för tandläkare.

När är det dags för er praktik att öka följet på sociala medier?

 Vi hjälper dig ranka överst i Google.