Om oss för tandläkare

Om oss för tandläkare presenterar hur vi brinner för att öka våra kunders närvaro på internet. Vi ger våra kunder en helhetslösning och sköter nästan allt för att marknadsföra er praktik. Tillsammans med er ger vi er de rätta verktygen för att lyckas på sociala medier. Vi visar också hur man samlar viktiga Google recensioner från era nuvarande patienter. Vi låter er göra det ni är bra på medans ni låter oss sköta det vi är bra på åt er praktik.

Om oss för tandläkare

Om oss för tandläkare visar hur vi med ett brinnande intresse tar vi över skötseln och utvecklingen av er praktiks närvaro på internet. Fokus vilar hela tiden på att öka er praktiks omsättning genom att leverera de bästa nya kunderna. Vi arbetar främst med praktiker som är knutna till Praktikertjänst och som har en begränsad hemsida. För att uppnå bäst resultat på internet behöver varje praktik en komplett engagerande hemsida. När den grunden är lagd håller vi den aktuell och engagerande med kontinuerligt nya blogginlägg.

Sociala medier är en viktig del av en praktiks närvaro på internet. Med en väl fungerande hemsida integrerar vi er Facebook sida och andra sociala kanaler.

Nöjda Kunder

Projekt

Blogginlägg

Koppar Kaffe

facebook sida

En väl skött Facebook sida är din praktiks starkaste redskap för att hela tiden öka praktikens synlighet lokalt. När ni applicerar våra löpande förslag når ni snabbt alla presumtiva patienter inom ert upptagningsområde. En aktiv sida med nya inlägg dagligen når alla era nya kunders Facebook konto.

Vi visar och hjälper till så att ni maximerar er synlighet på alla lokala Facebook användare. Följ vår blogg så lär ni er hur man som tandläkare når potentiella nya kunder kontinuerligt.

blogginlägg

Med varje nytt blogginlägg rankar praktiker för nya nyckelord i sökningar som görs lokalt med Google. Vi har två hängivna bloggare med gedigen erfarenhet att ranka inlägg överst i Google. Vi ser till att ni rankar överst för de viktigaste kombinationerna av sökord som fångar upp lokala sökningar för tandvård i Google. Det är en av våra allra viktigaste tjänster.

 Vi fokuserar inläggen för de tjänster som praktiker eftertraktar. Nya kunder söker inte bara på tandimplantat och tandblekning till exempel. En rad andra sökningar görs för dessa tjänster. Om oss visar hur blogginlägg ser till att er praktik rankar överst för dessa sökordskombinationer.

recensioner

Tandläkarpraktiker måste börja samla recensioner från sina kunder aktivt. Facebook recensioner är viktiga men Google recensioner är viktigare än någonsin för företag. Fler och fler läser recensioner om er praktik innan dom tar det aktiva beslutet att kontakta er.

Dessutom är det idag en av de viktigaste rankingfaktorerna som avgör om er praktik rankar bland de tre översta för tandläkare + stad. Mer än hälften av alla sökningar efter tandläkare görs idag med mobiltelfoner. Då måste er praktik vara bland de tre översta som premieras i Google sökningar.

Med en hemsida byggd av oss visas era recensioner som patienter lämnar på Google, Facebook och Yelp. Besökare läser dessa när de besöker er sida utan att behöva söka efter recensioner om er praktik. Detta ökar markant hur många besökare som direkt tar kontakt med er för att boka en tid.

Vi ger våra kunder en rad tips och råd hur man aktivt samlar recensioner från sina kunder. Vi gör det även enkelt att lämna recensioner direkt från er hemsida med ett knapptryck. 

Om Oss För Tandläkare

“Vi har två hängivna bloggare på Min Sociala praktik. Låt vår kreativitet flöda och driva in nya besökare till er hemsida. Varje nytt blogginlägg med de rätta sökorden ökar er synlighet i Google. Trafiken till er hemsida ökar varje månad vilket leder till nya patienter för våra kunder”

kunskaper om oss för tandläkare

 Vi arbetar med stora och små praktiker. Vi levererar varje månad nya blogginlägg som rankar för de rätta sökorden och ökar trafiken till er hemsida. Med social media ser vi till att ni regelbundet syns på nästan allas sociala konton lokalt inom ert upptagningsområde. Vår strategi ökar antalet nya kunder varje månad och år efter år. Om oss för tandläkare beskriver vår målsättning att er praktik ska totalt dominera den lokala marknaden.

Med vårt upplägg som är löpande ökar antalet besökare på er hemsida varje månad. Vi hjälper er synas i alla lokala Facebook kontons flöde regelbundet. Med vår hjälp samlar ni hela tiden in nya 5 stjärniga recensioner för er praktik.

Om oss för tandläkare visar hur vårt upplägg bygger på att hela tiden minimera era insatser genom att överlåta er närvaro på internet åt oss.

Om oss för tandläkare visar hur vi arbetar bara med tandläkare. Vi vet hur man driver in de bästa nya patienterna till er praktik.

  • Blogginlägg
  • Social Media
  • Recensioner
  • Webbdesign

Vi brinner för att ranka tandläkare #1 i Google. Vi kan göra det för er praktik. Låt oss hjälpa dig när du nu har läst om Min Sociala Praktik.

Låt oss starta en konversation