Sökmotorregistrering

Låt oss registrera er praktik i rätt databaser

Sökmotorregistrering för praktikers hemsidor

Sökmotorregistrering med NAT (namn, adress och telefonnummer är viktig för små och stora praktiker. Ett tidskrävande arbete för praktikers anställda. Men det är en enkel sak för oss som vet alla de viktigaste sökmotorerna som er praktik behöver registreras på. Dels för att öka synligheten. Men framför allt skickar varje ny registrering viktiga signaler till Google.

Konsultationer

Aktiva Klienter

Blogginlägg

Koppar Kaffe

Denna tjänst ökar synligheten för tandläkare

Det skickar även viktiga signaler till Google

Sökmotorregistrering för tandläkare

Det finns en rad olika små och stora sökmotorer för sökmotorregistrering för tandläkare. En sak som de flesta har gemensamt är att man kan registrera sitt företag med NAT (namn, adress och telefonnummer). Många av de viktigaste sökmotorerna låter företag även lägga till sin hemsidas adress. Det ger din hemsida en viktig länk som förbättrar rankingen i Google. Vissa låter dig även lägga till praktikens sociala konton. En av våra tjänster för tandläkare är registrering i sökmotorer.

Låt oss sköta er sökmotorregistrering

Det finns massvis med större och mindre sökmotorer där man kan registrera stt företag med namn, adress och telefonnummer. När våra kunder låter oss sköta registreringen lägger vi till er praktik på alla de viktigaste sökmotorerna. Det finns även mindre sökmotorer som man bara kan registrera tandläkarpraktiker på. Ett exempel är Tandläkare.se som tar kontakt med er efter registreringen. Deras säljare erbjuder annonsering. Men även om du tackar nej ligger den viktiga registreringen kvar i deras sökmotor.

Skickar viktiga signaler till Google

Låt ni oss sköta registreringen för tandläkare på drygt 20 av de viktigaste sökmotorerna. När vi hittar nya uppdaterar vi era registreringar automatiskt.

Väljer ni att sköta registreringen på egen hand finns det en viktig sak för att allt ska synkas korrekt med Google. Alla registreringar måste innehåller exakt samma information. Om minsta lilla skiljer synkas inte dessa viktiga signaler med Google.

Om ni vill sköta den tidskrävande registreringen på egen hand. Då hittar ni all information ni behöver i vårt blogginlägg sökmotorregistrering för tandläkare.

Registrering i sökmotorer för tandläkare som ökar praktikers synlighet på internet. Dessutom skickar varje registrering en viktig signal till Google.

Recensioner från kunder där vi sköter och uppdaterar deras sökmotorregistrering

När vi såg hur tidskrävande det var att registrera praktiken på olika sökmotorer lät vi Min Sociala praktik sköta registreringen. Varje registrering skulle genomföras på olika sätt. Med all information enhetlig har vi ökat närvaron på internet.

Ingvar Olson, Tandläkare

Sökmotorregistrering är krånglig och tidskrävande. Gör som oss och låt Min Sociala Praktik gör det åt er praktik.

Sven Eliasson, Tandläkare

Vi läste ett av era blogginlägg med en lista på alla olika sökmotorer som vår praktik borde vara registrerad på. Det tog sin tid men vi lyckades nästan registrera vår praktik på alla sökmotorer som listan innehöll.

Göran Persson, Tandläkare

Ibland skriver vi om registrering i olika sökmotorer

Ny hemsida för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.   Med tanke på detta kan vissa tandläkare...

Låt oss starta en konversation