WEBBDESIGN för tandläkare

 Konvertering av besökare till nya patienter 

Sökordsoptimering för tandläkare

Vi erbjuder sökordsoptimering för tandläkare som har både små och stora praktiker. Med en klar strategi optimerar vi hemsidors alla sidor och inlägg. Strategier med målet att alla ska ranka överst i Google inom deras upptagningsområde. Här på sidan sökordsoptimering lär vi dig hur vi går tillväga när vi optimerar med rätt sökord för allt material som tandläkare har på sin hemsida.

Konsultationer

Aktiva Kunder

Blogginlägg

Koppar Kaffe

Sökordsoptimering för tandläkare högsta prioritet

marknadsföring för tandläkare

Sökordsoptimering För Tandläkare

SEO (search engine optimization) eller optimering av sökord är viktigare än allt annat. I korthet handlar det om att optimera alla era sidor och blogginlägg för de rätta sökorden som blivande patienter använder när de gör sökningar. Sökordsoptimering för tandläkare handlar om att ranka ert material överst i Google för dessa ord när personer gör sökningar inom ert upptagningsområde.

Sökordsoptimering För Blogginlägg

Med en blogg publicerar vi regelbundet nya inlägg som rankar överst för de olika sökningarna som är mest använda vid blivande patienters sökningar i Google. Att ranka era sidor och inlägg överst i Google är vårt viktigaste arbete.

Sökordsoptimering för tandläkare är helt avgörande för att öka synligheten i Google. 71% som gör sökningar i Google klickar på det översta alternativet. 11% på det andra resultatet och mindre än 20% på alla andra tusentals resultat.

SEO – Search Engine Optimization

En blogg är absolut nödvändig för att ranka överst i Google med hemsidans sidor och bloggens inlägg. När allt material är i harmoni med varandra hjälper de olika sidorna och inläggen er hemsida att nå fram och ranka överst i Google.

Även om ni är en liten praktik bygger vi omfattande hemsidor med varje sida och blogginlägg optimerade med rätt sökord. Allt för att ranka överst inom ert upptagningsområde i Google och andra sökmotorer.

Sökordsoptimering För Tandläkare

Vi vet vad era blivande nya patienter använder för sökord i Google, Bing och Yahoo. Vår starkaste sida är optimering med rätt sökord för tandläkare. Vi optimerar alla sidor och inlägg med målsättningen att Google rankar dessa överst i sin sökmotor. Vi ser också till att ni ranka väl när någon söker på er konkurrenters namn.

Alla Tandläkare Behöver En Blogg

En liten hemsida utan en blogg saknar kraften att ranka överst för de viktigaste sökorden. En omfattande hemsida som uppdateras ofta med nya blogginlägg som är sökords optimerade rankar överst för de viktigaste sökorden. Både sidor och inlägg är sökordsoptimerade med rätt sökord som blivande nya patienter använder i Googles sökmotor. Varje nytt blogginlägg levererar fler besökare till er hemsida med de rätta nya nyckelorden. En tandläkare med en hemsida utan blogg går miste om en massa trafik varje dag.

Sökordsoptimering Bäst Investering

Att anlita Min Sociala Praktik för att skriva och publicera nya blogginlägg som är sökordsoptimerade för de rätta sökorden är den viktigaste investeringen er praktik kan göra. Varje blogginlägg rankar för rätt sökords kombinationer som månad efter månad och år efter år fortsätter att leverera nya besökare till er hemsida. Ett väl skrivet inlägg kan till exempel ranka överst för tandimplantat + närliggande större stad. Det inlägget kan sedan år efter år leverera nya besökare till er hemsida från ett större närliggande upptagningsområde.

Tandblekning Som Exempel

Sökordsoptimering för tandläkare handlar om att fånga upp alla sökningar som görs med Google i er stad. När någon inom ert upptagningsområde eller lokalt gör någon form av sökning som handlar om tandblekning till exempel. Då gäller det att er praktik rankar överst i Google för alla kombinationer som handlar om att bleka tänderna:

Detta är bara en liten lista på olika kombinationer som dina inlägg behöver sökords optimering för.

Exempel På Sökords optimering

 • tandblekning
 • tandblekning hemma
 • tandblekning med laser
 • tandblekning + stad
 • tandblekning pris
 • bleka tänderna
 • bleka tänderna billigt
 • bleka tänderna med laser
 • bästa tandblekningen
 • bleka tänderna hemma
 • bleka tänderna pris
 • hur bleker man tänderna
 • olika sätt att bleka tänderna

Dominera Den Lokala Marknaden

Vill du dominera marknaden totalt lokalt kan listan på sökordskombinationer göras mycket längre. Du vill ranka överst för alla kombinationer som handlar om att bleka tänderna. Gör du det och lockar med rätt text under sökorden klickar 71% på det översta alternativet. Med rätt innehåll i dina inlägg som avslutar med en uppmaning till handling. Du kan dominera den lokala befolkningen som vill bleka tänderna lokalt. Vi är experter på att göra just detta för er praktik.

Anlita Våra Bloggare

Om din hemsida inte har en blogg rekommenderar vi att marknadsföring för tandläkare fungerar bäst med en blogg. Om ni har en hemsida som det inte går att integrera en blogg på rekommenderar vi våra tjänster för tandläkare inom webbdesign. Överlåt åt oss att bygga en helt ny hemsida för tandläkare som är sökordsoptimerad för alla hemsidans sidor. Anlita sedan oss för att skriva och publicera sökordsoptimerade blogginlägg på sidan blogg. Bästa marknadsföring för tandläkare.

Öka antalet besökare med sökordsoptimering för tandläkare. Marknadsföring för tandläkare börjar här.

Recensioner Från Nöjda Kunder Med SökordsOptimering för tandläkare

När Min Sociala Praktik byggde en hemsida åt vår praktik fick vi en blogg. Med varje nytt blogginlägg som deras bloggare publicerar på vår blogg ökar trafiken till vår hemsida och vi får fler nya patienter.

Johanna Portinsson, Tandläkare

Istället för att rätta till felen på vår gamla hemsida byggde Min Sociala Praktik en helt ny hemsida som växer varje vecka med ett nytt inlägg som de publicerar på vår blogg.

Anders Svensson, Tandläkare

Min Sociala Praktik bygger hemsidor som får mycket mer besökare än vår gamla hemsida. Våra recensioner visas på hemsidan vilket har ökat antalet nya patienter varje månad.

Ulf Larsson, Tandläkare

ibland skriver vi om sökordsoptimering för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.   Med tanke på detta kan vissa tandläkare...

Låt oss starta en konversation