Tandimplantat Laholm

Läs om tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. Det är en andra chans för patienter med saknade tänder. Tandimplantat Laholm får är den bästa tandersättningen som erbjuds på marknaden.

Klistra in koden och visa bilden överst på er sida om tandimplantat.

Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat idag!

Knappen tar dig till vår tidsbokning online. Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat. Vår tandläkare gör en mindre undersökning av dina tänder. Beroende på hur många tandimplantat beräknar han kostnaden för för din tandersättning baserat på din situation och vår statliga tandförsäkring som ingår. Som patient kan du få staten att betala upp till 85% av kostnaden. Låt oss göra en kostnadsberäkning som är bäst för dig och din ekonomi. Behöver du göra avbetalningar för arbetet over en längre tid informerar du tandläkaren om din ekonomiska situation. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik. Den omtänksamma praktiken.

Tandimplantat Laholm

Saknar du tänder och är i behov av tandimplantat Laholm erbjuder på Laholms Tandvårdsklinik? Du kanske har problem med en dålig tandprotes eller bro? I så fall bör du överväga implantat.
 
Det näst bästa med riktiga tänder är tandimplantat Malmö har många som är i behov av implantat. De är utformade för att se, känna och fungera som dina naturliga tänder så att du kan vara säker på ditt leende.
 
Det finns fördelar med tandimplantat jämfört med traditionella tandersättningsalternativ. Implantat ger ett utmärkt långsiktigt värde och kan vara en fantastisk investering i långvarig munhälsa.
 

Fördelar med tandimplantat

Låt oss berätta om flera av de fördelar som tandimplantat Laholm erbjuds och vad det innebär för patienter.
 
Implantat erbjuder flera fördelar:

1. Naturligt utseende och bekväm passform.

Tandimplantat är utformade för att se, känna och fungera som dina naturliga tänder. Dessutom ger tandimplantat förtroende att le, äta och delta i sociala aktiviteter.
 
Patienter som har fått implantat slipper att oroa sig för hur de ser ut eller om deras proteser kommer att falla ut.

2. Långvarig och pålitlig.

Med korrekt skötsel och underhåll håller implantat livet ut med rätt skötsel och förebyggande tandvård.

3. Hög framgångsgrad.

Välplanerade och vårdade tandimplantat Laholm kan få håller i allmänhet överlevnadsnivåer som är jämförbara med vanliga tänder. Mycket bättre än andra alternativ för tandersättning.
 
Eftersom teknikerna förbättras gör deras framgångsgrad det också. Människor med god hälsa har den bästa chansen för framgångsrika implantat.

4. Förbättrad förmåga att äta och tugga.

Tandimplantat är förankrade i ditt käkben precis som naturliga tänder. Med tiden kommer de att hjälpa till att bevara käkbenet och minska benresorptionen avsevärt.
 
Genom att ersätta saknade tänder med tandimplantat kan du tugga maten bättre och tala tydligare.

5. Förbättrade ansiktsfunktioner och benfunktioner.

Iimplantat bevarar naturlig tandvävnad. Det gör de genom att undvika behovet av att skära ned angränsande tänder. Vilket är nödvändigt för konventionella broar.
 
De kommer också att bevara ben och avsevärt minska benresorption och försämring som resulterar i förlust av käkbenhöjd.
 
Implantat hjälper också till att återställa din käkbenstruktur. Det gör tandimplantat Laholm kan få och de minskar belastningen på de återstående tänderna.
 
De bevarar naturlig tandvävnad och minskar benresorption och försämring som resulterar i förlust av käkbenets höjd.
 

Är du redo för en konsultation om implantat?

Boka en gratis konsultation med en specialist inom tandimplantat Laholm erbjuds på Laholms Tandvårdsklinik. Få reda på hur du kan återställa ditt leende och självförtroende!
 
Ta reda på om implantat är rätt för dig och få en första uppskattning av tid och kostnad.
 

Vad är ett tandimplantat Laholm kan få?

Ett implantat är en protesersättning för en saknad tand. Naturliga tänder består av kronan och roten. Kronan är den synliga sektionen som är täckt med vit emalj. Stöd för kronan är tandroten som sträcker sig in i käkbenet.
 
Roten är den del av tanden som effektivt ersätts av ett implantat.
 
Det finns vanligtvis tre delar till vad som beskrivs som ett implantat:
1. Skälva implantfixturen som sätts direkt in i benet.

 

2. Sedan har du det stycke som ansluter implantatfixturen.

 

3. Den tredje delen är den överliggande kronan.
 

Iimplantat som ersättning för saknade tänder

Tandimplantat Laholm får kan användas för att ersätta en enda tand. Eller flera angränsande tänder. I vissa fall hel avsaknad av tänder i en käke. De kan också användas för att stödja en avtagbar eller fast tandprotes.
 
Antalet tandimplantat Laholm kan få och som placeras kommer att bero på den slutliga restaureringen. Och den mängden ben som är tillgängligt för ditt implantat.
 

Tandimplantat Laholm får är av metallen titan

Dagens implantat är främst tillverkade av titan. Det är en metall som är biokompatibel och som erbjuder styrka och hållbarhet.
 
Titan har en unik egenskap att smälta in direkt till benet. Processen är känd som osseointegration. Andra material, såsom zirkonium, kommer kunna användas för att göra tandimplantat Laholm kan få i framtiden.
 
Men för tillfället har dessa material inte perfekterats för allmänt bruk.

Boka din kostnadsfria konsultation för tandimplantat här på Laholm Tandvårdsklinik

Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat idag!

Knappen tar dig till vår tidsbokning online. Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat. Vår tandläkare gör en mindre undersökning av dina tänder. Beroende på hur många tandimplantat beräknar han kostnaden för för din tandersättning baserat på din situation och vår statliga tandförsäkring som ingår. Som patient kan du få staten att betala upp till 85% av kostnaden. Låt oss göra en kostnadsberäkning som är bäst för dig och din ekonomi. Behöver du göra avbetalningar för arbetet over en längre tid informerar du tandläkaren om din ekonomiska situation. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik. Den omtänksamma praktiken.

Vilka är fördelarna med implantat jämfört med andra behandlingsalternativ?

Fördelarna med implantat inkluderar:
 • Förutsägbara och utmärkta resultat med förbättrat utseende, tal, tuggförmåga och övrig munhälsa.
 • Tandimplantat ger patienterna förtroende att le, äta och delta i sociala aktiviteter. De slipper oroa sig för hur de ser ut eller om deras proteser kommer att flyga ut.
 • Bevarande av det återstående friska benet efter extraktion.
 • Bevarande av angränsande tänder och deras emalj, eftersom de inte behöver behandling för att ersätta en saknad tand (t.ex. bro).
 • Resistens mot hålrum där tandimplantat inte förfaller som naturliga tänder.
 • Potential för en fast restaurering i motsats till en borttagbar protes.
 • Hjälp till att bibehålla en borttagbar protes.
Som ni ser är fördelarna med tandimplantat Laholm kan få många. Det ger många en andra chans till perfekta tänder och ett underbart leende.
 

Vad är involverat i tandimplantat Laholm får?

Steg 1: En grundlig undersökning

Det första steget är en grundlig undersökning och utveckling av en behandlingsplan.
 

Steg 2: Placera tandimplantaten

Den första undersökningen inkluderar placeringen av din titanfixtur.
 
Den slutliga restaureringen innefattar flera steg:
 • En titan, skruvformad implantatstolpe placeras kirurgiskt i käkbenet och får läka.
 • För enstegsförfarande placeras tandimplantat och en tillfällig krona fästs.
 • För en tvåstegsprocedur införs tandimplantatet, täcks av tandköttet och får tid att läka.
När läkning sker kommer implantatet att ”osseointegrera”. Det kommer med andra ord smälta samman med benet för att bilda en stark, långvarig grund för den överliggande protesen.
 
Detta kan inträffa inom veckor till månader. Ibland kan en tillfällig protes användas för att återställa området medan ditt implantat läker.
 

Steg 3. Fäst distansen

När ditt tandimplantat har integrerats. Då skruvas en distans fast som passerar genom tandköttet på ditt implantat. Den slutliga kronan. Den kan vara en individuell tand, en bro eller en protes som innehåller flera tänder. Den fästs sedan på distansen.
 
För en enstegsprocedur placeras den slutliga (eller permanenta) distansen. Ett avtryck (eller 3D-skanning) tas från vilket en krona skapas för att matcha dina naturliga tänder.
 
För en tvåstegsprocedur utförs en sekundär kirurgi innan placeringen av kronan.
 

Steg 4. Montering och omprövning

När kronan är klar är den fäst på distansen. Detta följs vanligtvis av ett eller flera uppföljningsbesök. Detta för att säkerställa god passform, utseende och funktionalitet. Det sista steget är hemvård och schemalagda regelbundna tandbesök. Så många som rekommenderas av din tandläkare för att upprätthålla implantatets hälsa.
 

Hur mycket kostar tandimplantat Laholm erbjuds?

Kostnaderna för implant med kirurgiska ingrepp kan variera. Det är helt beroende på graden av behandling som krävs.
 
Du kan byta ut en enda tand, flera tänder eller alla dina tänder med implantat. För enstaka tand och begränsade ersättningssituationer. Då liknar kostnaderna för tandimplantat mer konventionella ersättningsalternativ (t.ex. broar och partier).
 

Proteser och broar istället för implantat

För flera tänder eller mer komplexa restaureringar. Då är implantat i allmänhet dyrare än andra tandersättningsmetoder. Tandproteser som går att ta bort eller fasta broar på tänderna tillhör de billigare alternativen.
 

Din tandvårdsförsäkring innefattar implantat

Din faktiska kostnad för en tandimplantatbehandling kan variera kraftigt. Men din tandvårdsförsäkring innefattar tandimplantat Laholm kan få.
 
Därför är din kostnad begränsad. Framför allt vid större arbeten. Då täcker din försäkring upp till 85% av kostnaden.
 
Din totala kostnad för implantat är beroende på ett antal faktorer:
 • Hur många tänder som byts ut (singeltand kontra de flesta eller alla tänder).
 • Din preferens för borttagbara kontra fixerade tandbyten.
 • Förutsatt behandling krävs såsom ympning av ben eller vävnad.
 • Hälsan i käkbenet och tandköttet.
Med din tandvårdsförsäkring betalar patienten oftast bara en liten del av den totala kostnaden.
 

Kostnadsuppskattning

För att ge dig en specifik kostnadsuppskattning krävs en fullständig utvärdering. Den kommer ta hänsyn till dina tandbehov och din nuvarande hälsostatus. Detta beror på att implantat anpassas för din mun.
 
En skriftlig behandlingsplan kommer sedan att utarbetas. Den innefattar i detalj behandlingssekvensen. I den ingår en uppskattning av tid och tillhörande kostnader.
 
Din tandvårdskostnad beror på vilket vårdalternativ som väljs. Den är baserad på dina preferenser och tandläkarens målsättning. För mer komplexa behandlingar ökar kostnaderna för ett team av högt kvalificerade anställda på praktiken.
 

Hur lång tid tar tandimplantat?

Tiden för implantatbehandling varierar på individuell basis, beroende på många faktorer.
 
Det inkluderar:
 • Utvärdering och planering.
 • Kirurgiskt placering av tandimplantat.
 • Läkning och placering av slutliga helkeramiska kronor på implantaten.
Hela behandlingstiden sträcker sig från omedelbart placering av ett implantat. Och restaureringar efter avlägsnande av en tand. Till flera månader eller till och med ett år efter implantatplacering.
 
Mer komplexa behandlingar tar vanligtvis längre tid. Det är bäst att rådfråga en tandläkare. Han behöver utvärdera sjukhistorik, tandhistoria och befintligt tillstånd först. Sedan kan han bestämma den bästa behandlingsmetoden.

Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat idag!

Knappen tar dig till vår tidsbokning online. Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat. Vår tandläkare gör en mindre undersökning av dina tänder. Beroende på hur många tandimplantat beräknar han kostnaden för för din tandersättning baserat på din situation och vår statliga tandförsäkring som ingår. Som patient kan du få staten att betala upp till 85% av kostnaden. Låt oss göra en kostnadsberäkning som är bäst för dig och din ekonomi. Behöver du göra avbetalningar för arbetet over en längre tid informerar du tandläkaren om din ekonomiska situation. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik. Den omtänksamma praktiken.

Kostnadseffektiva tandimplantat

Behöver du byta ut alla eller flera förlorade tänder? Då finns det kostnadseffektiva implantat som kan vara ett bra alternativ för dig.
 
Fasta implantatbroar med full båge. Det kan vara en kostnadseffektiv lösning på tänder som saknas. De kräver färre implantat i käken än traditionella metoder. De kan också vara ett bra alternativ till konventionella borttagbara proteser.
 
Implantatbroar ger en naturlig snygg uppsättning med tänder. Det är en icke-borttagbar implantatstödd övre och/eller nedre kvarhållna broar. Detta alternativet kan räcka för att återställa ett nytt och komplett leende.
 
Planera en konsultation för att ta reda på om implantatbroar är rätt för dig.
 

Hur länge varar tandimplantat Laholm erbjuds?

Implantat varar normalt längre med god förebyggande tandvård. Det krävs även rutinmässiga professionella kontroller av din tandläkare. Liksom naturliga tänder krävs god munhygien.
 
Det innefattar användning av tandtråd och borstning av tänderna för implantat. Och deras stödjande restaureringar.
 
Regelbundna besök hos tandläkaren för underhåll är avgörande. De krävs för att övervaka hälsa hos tandimplantat Laholm får och anslutna restaureringar.
 

Kräver implantat särskild skötsel och underhåll?

Vård och underhåll av implantat liknar hur din tandläkare rekommenderar att du rengör dina naturliga tänder. Beroende på vilken typ av krona som stöds med ditt tandimplantat Laholm får som patienter. Du kan behöva några kompletteringar för oral vård för att bäst underhålla ditt tandvård.
 
Typisk vård för implantat inkluderar regelbunden tandvård och förebyggande tandvård.
 
Förebyggande tandvård innefattar följande:
 • Borstning av dina tänder morgon och kväll.
 • Regelbunden användning av tandtråd.
 • Sköljning regelbundet med munvatten.
Vissa komplexa implant kan kräva användning av ytterligare tillbehör. Speciell tandtråd eller små borstar som är utformade för att rengöra i trånga utrymmen.
 

Finns det några risker med implantat?

De flesta tandimplantat innebär liten eller ingen risk och är säkra och innebär en relativt bekväm process.
 
Väsentliga hälsoproblem kan påverka framgången med implantat:
 • Okontrollerad diabetes.
 • Okontrollerat högt blodtryck.
 • Allvarliga hjärtproblem.
Då kan du behöva rådfråga din läkare innan du påbörjar en behandling med implantat. Om du har fått tänder som extraherats utan några komplikationer bör du inte ha några problem med att få tandimplantat.
 
Din tandläkare kommer att granska alla risker. De som är förknippade med dina specifika behov av tandimplantat.
 

Hur vet jag att tandimplantat är rätt för mig?

Det bästa sättet att veta om tandimplantat är ett lämpligt behandlingsalternativ. Det är att konsultera en tandläkare som utför tandimplantat.
 
Under konsultationen kommer din tandläkare att samla in en sjukdomshistoria. Din tandhistoria och aktuella orala hälsostatus.
 
Det rekommenderas att diskutera behov och problem med din tandläkare. Det är början och en del av behandlingsplaneringsprocessen.
 

Boka en gratis konsultation inför implantat

Du kan enkelt boka en gratis konsultation online med en tandläkare. Han gör en mindre undersökning när ni träffas för att kunna fastställa dina behov av implantat.
 
Efter din gratis konsultation kommer din tandläkare att räkna på vad din kostnad blir. Han tar hänsyn till hur mycket av kostnaden som din tandvårdsförsäkring täcker.
 
Sedan får du reda på vad din faktiska kostnad blir. Klicka på den här länken för att boka en tid med Laholms Tandvårdsklinik.

Frågor och svar om tandimplantat

Vad kostar ett tandimplantat?

Det är helt individuellt då det finns flera saker att ha i åtanke och ta hänsyn till innan man kan ge ett prisförslag. Ett fullständigt implantat, det vill säga, en tand kostar cirka 20 000 kronor hos oss. Detta betyder dock inte att två tänder kostar det dubbla utan därefter måste man ta hänsyn till karens, högkostnadsskydd, anledning till implantatet och så vidare.

Hur lång tid tar ett tandimplantat?

Detta varierar mellan patienter beroende på flera olika anledningar. Exempelvis om man behöver ta ut tänderna eller om man redan saknar de tänder man önskar ersätta. Även hur omfattande ingreppet är, ska du ersätta en tand eller en hel tandrad, avgör hur lång tid behandlingen tar. Man måste alltid ta hänsyn till läkningstider och alla patienter är olika även där. Det kan alltså variera från några få månader upp till ett år. Under konsultationen som man börjar med får man vidare information om hur många besök just din behandling kommer att kräva.

Gör det mycket ont?

Detta varierar alltid från patient till patient. Den allmänna uppfattningen är att det gör mycket mindre ont än vad de flesta förväntar sig. Våra tandläkare har lång erfarenhet och är otroligt stadiga på handen när de utför dessa behandlingar.

Ingår det i högkostnadsskyddet?

Tandimplantat ingår i högkostnadsskyddet.

Ser man att mina tänder är ett tandimplantat?

Nej, är ett tandimplantat korrekt placerat ser det ut precis som dina vanliga tänder som ligger runt om. Tandimplantaten idag är väldigt naturtrogna och anpassas efter färgen på dina riktiga tänder.

Hur kan ett tandimplantat hjälpa mig att bevara mina kvarvarande tänder?

Om du blir av med en eller flera tänder i en del av munnen kan det leda till att tänderna som ligger runt om börjar flytta på sig.

När tänderna börjar flytta på sig kan det leda till att det skapas skillnader/avvikelser i höjd och konturer av tandköttet, vilket i sin tur kan leda till tandsjukdomar såsom tandlossning och karies. Tänder som flyttar på sig kan även påverka utseendet av ditt leende.

Ett tandimplantat kan ersätta den saknade tanden och på så vis förebygga att tänderna runt om börjar flytta på sig.

Jag har tandlossning, kan jag ha tandimplantat ändå?

Ja, tandlossningspatienter kan ha implantat. Det är däremot viktigt att de tänder som sitter runt implantatet behandlas mot tandlossningen innan tandimplantatet sätts på plats. Riskerna för att komplikationer inträffar kan också vara något högre om du lider av tandlossning.

Vilka komplikationer kan jag få om jag skaffar tandimplantat?

Om du har otur kan du få en infektion. Detta sker om bakterier kommer in mellan implantatet och slemhinnan.

Inflammationen kan leda till att käkbenet luckras upp eller att implantatet lossnar. Då måste du göra en ny operation.

Det är viktigt att du som fått ett implantat har en god munhygien och inte röker.

Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat idag!

Knappen tar dig till vår tidsbokning online. Boka en kostnadsfri konsultation för tandimplantat. Vår tandläkare gör en mindre undersökning av dina tänder. Beroende på hur många tandimplantat beräknar han kostnaden för för din tandersättning baserat på din situation och vår statliga tandförsäkring som ingår. Som patient kan du få staten att betala upp till 85% av kostnaden. Låt oss göra en kostnadsberäkning som är bäst för dig och din ekonomi. Behöver du göra avbetalningar för arbetet over en längre tid informerar du tandläkaren om din ekonomiska situation. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik. Den omtänksamma praktiken.

När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!

Karl Göransson

Enormt duktig och för er med tandläkarskräck är de guld värda! Rekommenderar starkt!

Elna Dahlgren

Jag blev väldigt nöjd med bemötandet och resultatet. Rekommenderar verlkigen andra att testa denna klinik.

Patrik Wiman

Blev behandlad på ett perfekt sätt både i munnen och mentalt. Inget överpris och bra bemött!

Roger Gustavsson

Utmärkt hemsida! Tack för all information om tandblekning. När jag vill ha mina tänder riktigt vita och fina listar jag mig hos er.

Csilla Darvas

Hej. För ett tag sedan stod jag inför ett stort beslut då mina tänder i överkäken bokstavligen var på väg att vittra sönder. Efter konsultation på Laholms Tandvårdsklinik och tandläkare Ulf Olson kom vi fram till att implantat var den enda räddningen, samt kom överens om ett vettigt pris. Då jag tidigare lidit av "tandläkarskräck" var jag ganska nervös inför detta relativt stora ingrepp, men detta byttes snart till lugn och tillförsikt då behandlingen inleddes. Jag vill tacka för den smärtfria och professionella behandlingen och möter idag omvärlden med ett leende utan att behöva dölja mina framtänder.

Mats Cullin

Första av 3 sittningar idag gällande implantat.Nervös var jag med div skräckhistorier i minnet. Men det blev en helt smärtfri och mycket trevlig sittning tack vare Ulf och hans assistenter. De fick mig att slappna av och jag kände att de var genuint omtänksamma.Tar verkligen hand om sina patienter på ett mycket fint sätt. Så jag kan varmt rekommendera ALLA Laholms tandvårdsklinik.Tack Ulf!

Petra Torresan

När det blir dags för tandimplantat har jag val Ulf Olson och Laholms Tandvårdsklinik då Anna Bång inte har den extra utbildning som krävs. Jag hittade enkelt all information på er hemsida som man kan tänkas behöva inför ett tandimplantat.

Per Olof Nilsson

Jag blev rekommenderad av en vän att boka tid och lista mig på Laholms Tandvårdsklinik direkt på deras hemsida. Det var enkelt och nu inväntar jag samtal om specifik tid för en tandläkarundersökning hos den tandläkare Laholm rekommenderat av flera av deras patienter.

Stefan Erlandsson

Blev rekommenderad Laholms tandvårdsklinik ang ett tandimplantat som jag behöver åtgärda.Har hittills vänt mig till folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där blev jag slussad överallt till olika specialister eftersom de inte var kompetenta nog att utföra hela processen på plats (som jag dessutom hade blivit lovad). Prissättningen var även den oklar med olika belopp för varje ”specialist” jag frågade. Iallafall vände jag mig tillsist till Ulf Olson på Laholms tandvårdsklinik och det har jag definitivt inte ångrat. Efter en trevlig presentation och en snabb, klar konsultation samt en ypperlig bra prissättning (skräddarsydd för mig dessutom), är jag nu redo att sätta in det efterlängtade implantatet. Tack Laholms tandvårdsklinik och tack Ulf!

Petra Torresan

Jag genomgick nyligen ett större ingrepp då jag bytte ut flertalet tänder i överkäken mot implantat. För mig som har en viss tandläkarskräck blev jag positivt överraskad av det varma och professionella bemötande jag fick av Laholms Tandvårdsklinik. Behandlingen utfördes utan vare sig obehag eller smärta, och jag är oerhört nöjd med det perfekta resultatet. // Mats Cullin

Mats Cullin

Jag listade mig enkelt på deras hemsida efter rekommendationer från flera vänner. Jag bokade även en kostnadsfri rådgivning inför estetisk tandvård. Lagoms Tandvårdsklinik ska då ta fram ett kostnadsförslag för skalfasader i över- och underkäken.

Daniel

Min systers tandläkare sedan flera år. Jag listade mig enkelt på deras hemsida som innehåller nästan allt om tandvård. Jag sökte information om tandimplantat och fick mer än svar på alla mina frågor. När det är dags väljer jag Laholms Tandvårdsklinik med huvudinriktningen tandimplantat.

Anders

Kan varmt rekommendera Laholms tandvårdsklinik. Var där för kosultation för tandimplantat och jag blev verkligen positivt överraskad . Trevligt bemötande och en riktigt kompetent tandläkare, Ulf Olson. Varit i kontakt med Folktandvården i Skåne tidigare ang just tandimplantat i tron att det skulle vara mera prisvärt. Istället skulle jag blivit slussad från en "specialist" till en annan utan något konkret kostnadsförslag. När jag kom till Laholms tandvårdsklinik som dessutom är en privat sådan, blev jag glatt överraskad att jag haft fel. Ulf är specialiserad och allt görs på kliniken och priset är definitivt intressant och skräddarsytt enbart för mig. Rekommenderar starkt Laholms tandvårdsklinik!!

Petra

Lista dig online för en gratis tandläkarundersökning på Laholms Tandvårdsklinik

Vi ger nya patienter som listar sig online en gratis tandläkarundersökning i samband med en tandrengöring av en tandläkare på Laholms Tandvårdsklinik.

Här listar du dig på Laholms Tandvårdsklinik

11 + 10 =

Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik!