våra tjänster för tandläkare

Här hittar du information om en rad av våra tjänster för tandläkare.  Vi gör mycket mer än så men hittar du det du söker kan du via en länk djupdyka i mer material om den speciella tjänsten.

våra tjänster för tandläkare

k

Blogginlägg

Varje nytt blogginlägg rankar er praktik för nya sökord som blivande patienter söker på i Googles sökmotor. Med våra tjänster för tandläkare bloggar regelbundet på årsbasis vilket hela tiden håller sidan aktuell samt ökar antalet besökare varje månad. Varken Google eller era besökare uppskattar en statisk sida som inte uppdateras.

Social Media

Med fokus på kraftfyllda Facebook sidor ökar vi tillsammans er synlighet i allas flöde lokalt inom ert upptagningsområde. Varje vecka leverar våra tjänster för tandläkare idéer hur våra kunder kan delta för att er sida fylls av besökare som följer och delar praktikens inlägg. Vi kopplar även Twitter, Instagram, Linked In, Pinterest och Tumblr till er praktik.

Google Analytics

Ett godkännande att vi samlar information om våra besökare enligt GDPR lagen beror mycket på Google Analytics. Med tiden får vi en klar bild av era besökare och det är en av våra tjänster för tandläkare. Vilka sidor de anländer och lämnar på är ett exempel bland all annan information som samlas för att analyseras. Man kan också koppla Googles annonsnätverk som följer dina besökare på nätet tills de till slut blir nya patienter. Detta är en av våra tjänster för tandläkare som kopplar er hemsida till alla de viktigaste tjänsterna Google erbjuder.

Sökordsoptimering

Sökords optimering för tandläkare är en av våra tjänster för tandläkare. Det är vår starkaste sida. Vi ser till att varje sida och blogginlägg på er hemsida helst rankar överst för rätt sökord. De som blivande patienter använder när de gör sökningar i Google. Om du tror att dom bara söker på tandläkare + stad har du helt fel. Det är mycket mer komplex än så.

Recensioner

Recensioner från dina kunder är viktigare än någonsin och en av våra tjänster för tandläkare. Recensioner har en rankingfaktor på över 20% i Googles algoritm när de avgör vilka företag som rankar överst i sin sökmotor. Men Facebook, Yelp, Eniro, Vården.se och Reco ökar er ranking och synlighet. Vi visar våra kunder en rad olika sätt att aktivt samla in recensioner från sina nöjda patienter.

Live chatt

När besökare anländer på er hemsida dyker ett fönster upp med live chatt. Ett förskrivit meddelande välkomnar besökaren som ombeds ställa frågor som de kan behöva svar på. De ombeds lämna sin mailadress ifall receptionen är obemannad eller upptagen. En vältränad receptionist kan höja konverteringsgraden från besökare till nya kunder avsevärt med en bokad tid. En av våra tjänster för tandläkare är att träna personalen att hjälpa hemsidans besökare.

Webbdesign

Med våra tjänster för tandläkare bygger vi hemsidor enligt konstens alla regler. Med hög konverteringsgrad engagerar vi besökare och levererar fler nya patienter. Vår design belönas av Google med högre ranking vilket leder till fler besökare. På varje sida kan besökare med ett knapptryck boka en tid online eller fylla i ett kontaktformulär.

Nyhetsbrev

Långt ifrån alla besökare blir patienter vid första besöket. Men får vi deras namn och email ökar vi antalet avsevärt. En växande email lista blir hela tiden mer värdefull och det är en av våra tjänster för tandläkare. Precis när besökare är på väg att lämna er sida dyker ett pop-up fönster upp med ett lockbete att prenumerera på ert nyhetsbrev som vi sköter. Med varje nytt blogginlägg går ett mail ut till alla på denna listan.

Sökmotorregistrering

NAT (namn, adress och telefonnummer) registrering i massvis av olika sökmotorer är viktig för att öka er närvaro och synlighet på internet. Det viktigaste är att NAT är exakt enhetlig för att Google ska nås av korrekta signaler som stärker er position i deras sökmotor. Eniro, hitta.se och Yelp är några i mängden. En av våra tjänster för tandläkare ser till att ni är registrerade i alla de viktigaste sökmotorerna.

Anlita en webbyrå för tandläkare

Min Sociala Praktik utvecklar enbart hemsidor till tandläkare. Eftersom vi kan branschen skriver vi alla SEO vänliga texter så att er praktik kan ranka överst i Google. Kontakta oss för att prata webbdesign, SEO, sociala medier och recensioner. Ah ring och prata om vad du vill. Låt oss starta en konversation.

mer om våra tjänster för tandläkare

Blogginlägg

Alla tandläkare som vill öka antalet besökare till sin hemsida behöver en blogg. Tandläkare med en hemsida för sin praktik utan en blogg består i genomsnitt 10-12 sidor som Google indexerar och rankar i sin sökmotor.

En sådan statisk hemsida rankar bara med 10-12 olika sökord. Sökords kombinationer för varje sida som med konkurrens inte rankar överst i Google.

En tandläkare med en blogg på sin hemsida består av sidor och inlägg. Blogginlägg visas på sidan blogg i kronologisk ordning.

Det är en av våra tjänster för tandläkare som är absolut viktigast för att öka synligheten när blivande patienter gör Google sökningar.

Med en blogg kan du regelbundet uppdatera din hemsida med nya inlägg där varje nytt inlägg indexeras av Google och rankas helst överst för den valda sökordskombinationen.

Varje nytt sökordsoptimerat inlägg rankar för nya sökord vilket ökar er praktiks synlighet som ökar antalet besökare på er hemsida. Google anser att ett företag som er tandläkarpratik bör ha 50+ sidor och inlägg för att tas på allvar.

Praktiker med mer än 50 sidor och inlägg är de som rankar överst i Google för tandläkare + stad.

Men om du tror att blivande patienter bara söker på det har du helt fel. Vi människor är mycket mer komplexa än så.

Vi vet vilka alla de vanligaste sökorden som används av blivande patienter när de gör olika sökningar inom tandvård.

Varje nytt blogginlägg vi publicerar på er blogg är optimerat för att ranka överst i Google för dessa sökorden. Våra bloggare skriver generellt 2-4 inlägg per månad åt våra kunder.

Med varje nytt inlägg ökar antalet besökare på er praktiks hemsida.

Publicerar vi 48 nya inlägg på er blogg under ett år ökar er synlighet och närvaro i Googles sökmotor med lika många sökordskombinationer.

Varje inlägg indexeras av Google som vi optimerar för att ranka överst i Google.

Varje nytt blogginlägg flyttar nålsögat ett steg framåt i form av nya besökare. Praktiken med den mest omfattande hemsidan som har sökordsoptimerade sidor och inlägg.

Det är den praktiken som Google rankar överst i sin sökmotor för tandläkare + stad.

Med våra tjänster rankar er praktik överst i Google för alla de vanligaste sökorden som blivande patienter använder i sina sökningar.

Djupdyk i mer information och läs sidan Blogginlägg.

 

Recensioner

En av våra tjänster för tandläkare som är viktigast för dess praktiker är att lära våra kunder hur man aktivt samlar in recensioner från sina nöjda kunder.

Googles algoritm 2019 gör recensioner viktigare än någonsin för att ranka överst i deras sökmotor.

Recensioner är i genomsnitt en rankingfaktor på över 20% när de väljer vilken praktik som rankar överst för olika sökningar.

Det lättaste sättet att ranka överst i Google för tandläkare + stad är att hela praktiken aktivt samlar recensioner.

Vikten att aktivt samla recensioner

Det finns en rad anledningar För praktiker att aktivt samla recensioner:

 • Fler och fler patienter väljer ny praktik genom att läsa era recensioner.
 • Regelbundna ny recensioner är nödvändiga då recensioner äldre än 3 månader anses gamla.
 • Hemsidor byggda av oss visar de 5 senaste recensionerna på Google, Facebook och Yelp automatiskt på er hemsida.
 • 5 stjärniga Google recensioner är viktigast för er hemsidas ranking och besökare.

Google recensioner väger tyngst

Tandläkare och praktikens anställda behöver alla lära sig hur viktigt det är att samla framförallt Google recensioner.

Det finns allt fler sidor som dina patienter kan lämna recensioner om sin tandläkare:

 • Google
 • Facebook
 • Yelp
 • Eniro
 • Vården.se
 • Reco

Det finns ytterligare sidor att lämna recensioner på men dessa anser vi vara viktigast. Samtliga är knutna till Google och visas i fönstret till höger när någon söker på er praktik i Googles sökmotor.

Våra tjänster för tandläkare lär er att aktivt samla nya recensioner dagligen

Det finns en rad sätt att aktivt samla nya recensioner varje vecka för tandläkare från sina mest nöjda patienter.

Tillsammans kan alla praktikens anställda börja att aktivt samlar nya recensioner på en rad olika sätt som vi lär våra kunder.

Även om du inte är kund hos Min Sociala Praktik lär vi er gärna att samla nya recensioner dagligen med våra tjänster.

Lär dig hur man aktivt samlar recensioner på sidan recensioner för tandläkare.

 

Webbdesign

Min Sociala Praktik bygger hemsidor åt tandläkare med avancerad webbdesign. Våra kunders hemsidor har en hög konverteringsgrad från besökare till nya patienter. Konstruktion av hemsidor som konverterar besökare till patienter är grunden till våra tjänster för tandläkare.

Avancerad webbdesign för tandläkare

Vår webbdesign innehåller flera uppmaningar till handling CTA (call-to-action) på alla sidor och blogginlägg. Vid första besöket konverterar man inte alltid besökarna till nya patienter.

Kan man få besökare att utföra mindre uppmaningar till handling är det ett lyckat besök. En hemsida byggd enligt konstens alla regler erbjuder en rad mindre CTA.

Varje sida och inlägg på bloggen behöver en rad CTA som hjälper personen på sin påbörjade resa.

Resan börjar med ett första besök på hemsidan till en ny patient för praktiken med en bokad tid online.

Våra tjänster för tandläkare med stora och små CTA

Exempel på stora och små CTA med vår webbdesign:

 • Tids bokning med hemsidans boknings system online.
 • Lämnar personuppgifter på sidan som listar besökaren med er praktik.
 • Börjar följa något av era konton på sociala medier.
 • Kontaktar praktiken med  kontaktformulär som återfinns mot slutet på praktikens alla sidor och blogginlägg.
 • Prenumererar på praktikens nyhetsbrev med förnamn och email adress.
 • Delar sidan med släkt och vänner  på social medier med sidans delningsknappar.
 • Lämnar en Google, Facebook eller Yelp recension.

Varje CTA som genomförs är ett lyckat besök för praktiken och börjar resan.

CTA med gemensam målsättning

Med vår webbdesign återfinns ovan nämnda CTA på hemsidans alla sidor. Hemsidor med en blogg levererar till och med fler CTA med varje nytt blogginlägg.

Besökare som genomför någon CTA tar tas ett steg närmare att bli en ny patient för praktiken med en bokad tid.

Alla mindre CTA som besökare genomför fortsätter bearbeta personen kontinuerligt. CTA med konvertering av besökare till ny patient som gemensam målsättning.

Alla CTA har en gemensam nämnare: öka konverteringsgraden från besökare till ny patient.

Webbdesign är en av våra viktigaste tjänster för tandläkare

Tror du att nästan alla gör Google sökningar på tandläkare + stad när de söker efter en ny tandläkare? I så fall har du helt fel.

Vi människor är mycket mer komplexa än så. Statistik visar att 70% av alla Google sökningar dagligen har aldrig gjorts förut.

Ranka för de vanligaste sökorden

En stor del av vår erfarenhet består av att sökords optimera hemsidor åt Tandläkare.

Det ger oss ett stort övertag mot våra konkurrenter. Med erfarenhet har vi skapat en komplett lista över de vanligaste kombinationerna av sökord.

De som blivande patienter använder när de gör Google sökningar efter en ny tandläkare.

För att fånga upp alla de vanligaste sökningar och mer krävs en omfattande hemsida.

Tandläkare behöver en blogg

Både små och stora praktiker som vill öka antalet nya patienter behöver en blogg. En hemsida för tandläkare utan en blogg består i genomsnitt av 8-10 sidor.

En sådan statisk hemsida är optimerade för en viss kombination av sökord för varje sida. Använd våra tjänster för tandläkare med bloggare som bara skriver inlägg åt våra kunders blogg.

Det betyder en låg synlighet och närvaro i Googles sökmotor. Dessa rankar oftast inte överst i Google och bara exponeras bara på 10-12 olika platser.

Marknadsföring med en blogg

Med en blogg kan er hemsida bestå av ett obegränsat antal sidor i form av inlägg på er blogg.

Varje nytt inlägg som vi publicerar på våra kunders blogg rankar för en ny kombination av sökord.

Vi flyttar nålsögat ett steg framåt med varje nytt blogginlägg. Det ökar er synlighet och närvaro i Googles sökmotor.

Med varje nytt inlägg som är rätt sökords optimerat ökar antalet besökare på er hemsida.

Uppdatera er hemsida regelbundet

Att med regelbundet publicera nya blogginlägg uppdaterar er hemsida med nytt material.

Detta uppskattas och belönas av Google som rankar omfattande hemsidor för tandläkare högre.

Varje nytt inlägg rankar alla hemsidans sidor och inlägg lite högre för personers sökningar.

Ranka överst för tandläkare + stad

Det är rätt logiskt vilken hemsida som rankar överst för tandläkare + stad. Googles algoritm uppdateras ofta och alla försöker lösa gåtan hur man rankar överst.

Deras algoritm innehåller drygt 200 variabler. Dessa påverkar hur er praktik rankar när det görs Google sökningar som tandläkare + stad.

Men när det gäller hemsidor för tandläkare är det rätt enkelt. Hemsidan som är mest omfattande och innehåller mest relevant information om tandvård.

Om den är rätt optimerad för Google sökningar är det den som rankar överst för tandläkare + stad.

Ranka högt i Google sökningar med våra tjänster för tandläkare

Det finns en rad andra faktorer som påverkar rankingen i Google. Men generellt uppskattar Google omfattande hemsidor med mycket information.

Dessa tenderar att ranka överst för yrke + stad. Detsamma gäller enskilda sidor och blogginlägg.

De som innehåller mest information som är relevant rankar överst i Google sökningar.

Vi optimerar alla sidor för Google sökningar

Men för att ranka överst i Google med dina sidor och inlägg behöver du en i förväg upplagd strategi.

Med en väl genomtänkt strategi och med erfarenhet att ranka material i Googles sökmotor.

Då kommer med tiden Google belöna dig med rankingar överst och får du mest trafik..

Skriver du ett inlägg och redan har information om ämnet på din hemsida får du hjälp på traven att ranka överst.

Blogginlägg som lever på sidan blogg tenderar att ranka högre än vanliga sidor.

Läs mer på sidan webbdesign för tandläkare.

Sociala medier

Av alla våra tjänster för tandläkare är sociala mediier oslagbar för att synas lokalt i användares sociala konton.

Tillsammans med er publicerar vi dagligen nya inlägg som delas och når regelbundet i stort sett alla inom ert upptagningsområde.

Varje månad ger vi våra kunder nya uppslag som ökar er närvaro på sociala medier för tandläkarpraktiker lokalt.

Men det är med vår hjälp som ni lyckas socialt genom att publicera material som engagerar era patienter.

Det gäller att pulicera sociala inlägg med högt delningsvärde. Det är först då era sociala följare börjar dela er praktiks sociala inlägg med släkt och vänner lokalt.

Sociala medier för tandläkare

Vårt fokus är er Facebook sida. Med vår hjälp når ni  snabbt nästan alla lokala Facebook användares konton regelbundet.

Vår hjälp tar aldrig slut och tillsammans sköter vi er närvaro på Facebook.

Vi delar tillsamans med våra kunder inlägg på praktikens samtliga sociala konton. Varje dag 7 dagar i veckan publicerar vi minst ett inlägg på våra kunders sociala konton.

Tillsammans med våra kunder kan vi nå näst intill viral spridning till lokala användares Facbook konton.

Men vi behöver er hjälp för att vår erfarenhet ska ge resultat. Vi skapar paketlösningar med våra kunder på årsbasis.

Våra tjänster sociala medier för tandläkare

Vi rekommenderar att våra kunder använder sig av dessa sociala medier:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Linked In
 • Pinterest
 • Tumblr

Varje konto ovan fyller en viss funktion för er praktik. Er Facebook sida är viktigast när det gäller att öka er synlighet och närvaro lokalt.

Det betyder inte att vi tillsammns bara sköter er Facebook sida. Listan här ovanför är de sociala medier som tandläkaren tjänar på när vi ökar antalet följare.

Alla sociala medier har en sak gemensamt: det handlar hela tiden om att öka antalet följare. Våra tjänster för tandläkare på sociala medier hjälper vi våra kunder få nya följare dagligen.

Pinterest till exempel är ett socialt konto där vi publicerar infografik som används i hemsidans blogginlägg. Det är avlånga bilder fyllda med information som patienter uppmuntras att dela vidare.

Med hjälp av en Social Pilot delar vi och våra kunder enkelt material som publiceras på samtliga konton.

Allt sköter ni med rätt appar på praktikens gemensamma mobiler.

Integrerad social media

Facebook ooch Instagram integreras på våra kunders hemsidor. Avancerade hemsidor för tandläkare som vi har utvecklat använder dessa integreringar på en rad olika sätt.

Vi skapar bilder av varje recension er praktik får på Google, Facebook och Yelp. Dessa bilder publicerar vi på alla era sociala konton.

Det är svårt att komma på någonting bättre att publicera på sociala medier än bilder av era 5-stjärniga recensioner.

Mot slutet av våra kunders samtliga sidor och inlägg visas tre bilder i rad på era senaste recensioner som är relevanta med sidans innehåll.

Hashtags styr vilka inlägg som visas var på er hemsida

Med hashtags kan vi styra vilka Instagram bilder av era recensioner som visas på vilka sidor och inlägg på er hemsida.

Vi kan ta er sida om tandimplantat som exempel. Där visas skälvklart tre 5-stjärniga recensioner som handlar om nöjda kunder som nåmner tandimplantat.

Vackra integreringar av Facebook och Instagram

Både Facebook och Instagram integreringen smälter samman med hemsidor på ett underbart sätt.

Vi utgår från storleken som visas bäst på Instagram. Sedan har vi gjort riktigt vackra bilder som mallar för Google, Facebook och Yelp recensioner.

Instagram integreringen är väldigt vacker. Den finns på alla våra kunder sidor och inlägg.

Både Facebook och Instagram integreringen uppdaterar sig automatiskt en gång i timmen. När vi väl har lagt in integreringen på alla era sidor.

Då visar den automatiskt de senaste tre recensionerna som är relaterade till sidans innehåll.

Vi skapar även en sida som visar alla recensioner praktiken har fått på Google, Facebook och Yelp.

Hela sidan är en Instagram integrering som ser precis ut som ett instagram konto.

När er praktik fått över 100 recensioner kommer den ofta ha en avgörande roll när besökare konverteras till patienter med en bokad tid.

Våra tjänster för tandläkare på sociala medier

Varje konto är unikt och vi hjälper er skapa inlägg som delas viralt lokalt. Att hela tiden öka antalet följare på framförallt Facebook är vår specialitet.

Låt vår erfarenhet presentera er praktik på ett sätt som involverar och engagerar användare inom ert upptagningsområde.

Vi ger er handfasta råd som aggregerar era publicerade inlägg som bygger på glädje som skapar följare av er praktik.

Vi kan sociala medier för tandläkare

Med en väl utvecklad plan publicerar vi tillsammans inlägg dagligen som visas på alla era sociala konton.

Med en eller flera mobiler visar vi hur er praktik kan skapa material som era patienter väljer att dela vidare.

Vi visar också hur ni med hjälp av era patienters konton kan drastiskt öka er praktiks synlighet socialt.

Vår hjälp bygger på att skapa inlägg som era patienter med glädje väljer att dela med sina vänner.

Tävlingar på Facebook

Med tävlingar skapar ni ett ständigt ökande följe bland lokalbefolkningen som får upp sina ögon för just er praktik.

Med uppmaning till olika handlingar ökar era följare er synlighet som direkt leder till ett ökat följe.

Med integrering av praktikens andra sociala medier på er Facebook sida uppmanas patienter att följa och dela era inlägg på flera sociala medier.

Tävlingar med uppmaning till handlingar ökar snabbt ert följe på sociala medier.

Läs mer hur vi når framgång med våra tjänster för tandläkare på sidan Sociala Medier för tandläkarpraktiker.

 

Anlita en webbyrå för tandläkare

Min Sociala Praktik utvecklar enbart hemsidor till tandläkare. Eftersom vi kan branschen skriver vi alla SEO vänliga texter så att er praktik kan ranka överst i Google. Kontakta oss för att prata webbdesign, SEO, sociala medier och recensioner. Ah ring och prata om vad du vill. Låt oss starta en konversation.

Sökordsoptimering

70% av alla Google sökningar som görs världen över dagligen har aldrig gjorts förut. Om du tror som tandläkare att det bara handlar om att ranka överst för tandläkare + stad eller område. Då har du helt fel.

Sökordsoptimering av sidor och inlägg är en av våra tjänster för tandläkare som är viktigast.

Om du bara hade rankat överst för tandläkare + stad. Då hade er hemsida gått miste om ett stort antal besökare till praktikens hemsida.

Sökningar personer gör inom tandvård är mycket mer komplext än så.

Det är naturligtvis viktigast att din hemsida rankar överst för tandläkare + stad. Men hur uppnår man det?

Sökordsoptimering är den viktigaste av våra tjänster för tandläkare

En praktiks hemsida behöver sökords optimeras för alla de vanligaste kombinationerna av sökord. Varje sida och inlägg, om praktiken har en blogg, behöver sökordsoptimering.

Svenska praktiker har i genomsnitt 10-12 sidor om de inte har en blogg.

Utan en blogg innebär det att er praktik bara rankar på 10-12 platser i Google. Med en så liten hemsida rankar praktiken med konkurrens troligen inte överst med sidorna.

Google är så förträffligt bra på att leverera rätt resultat när vi gör sökningar i deras sökmotor. Så bra att 71% klickar på det översta resultatet. 11% på resultat nummer två.

18% på alla andra tusen resultat som visas. För att få mycket trafik till sin hemsida behöver man därför ranka överst i Google.

Alla tandläkare behöver en blogg

Men om hemsidan bara bara består av 10-12 sidor utan en blogg är det svårt att ranka överst. Google rankar de mest omfattande hemsidorna om tandvård  överst i Google.

En hemsida för tandläkare behöver en blogg för att ranka överst med sina sidor.

Med en blogg rankar dessutom varje nytt inlägg för en ny kombination av sökord. Varje nytt inlägg på bloggen gör hemsidan mer omfattande med mer information för besökaren.

Varje nytt inlägg rankar hemsidan för en ny kombination av sökord.

Anlita våra tjänster för tandläkare som bloggare

En hemsida som uppdateras regelbundet med fler inlägg på sin blogg uppskattas av Google.

Den blir mer relevant och det ökar antalet sidor och inlägg som rankar överst i Google.

Låt oss berätta hur du rankar överst för tandläkare + stad och alla de vanligaste sökorden.

De sökorden som era blivande patienter använder när de gör Google sökningar inom tandvård.

Läs allt du behöver veta på sidan sökordsoptimering.

Bygga en email lista

En emaillista som växer blir med tiden en av praktikens mest värdefulla egendom. Marknadsföring för tandläkare är kraftfull när man använder email listor.

När besökare är på väg att lämna hemsidor vi har byggt dyker ett pop-up fönster upp. Där blir besökaren lockad att för en liten belöning prenumerera på praktikens nyhetsblad.

Allt vi ber om är deras förnamn och e-post. Samtidigt godkänner personen att vi skickar email med nyheter från praktiken.

Detta godkännande gör att praktiken kan påbörja email marknadsföring till prenumeranten. Att hjälpa er bygga en växande email lista är en av våra tjänster för tandläkare som med tiden blir en av era mest värdefulla egendomar.

Kraftfull email marknadföring

Alla som prenumererar hamnar i er email lista som innehåller en serie förskrivna email. Dessa skickas regelbundet i en förutbestämd ordning.

En väl utvecklad email marknadsföring innehåller flera listor av förskrivna personliga email. Baserat på prenumerantens agerande kan speciella email triggas att skickas.

Låt oss säga att vi skickar ut månadens nyhetsbrev. Detta innehåller en länk till ett av praktikens blogginlägg om tandimplantat.

Prenumeranten klickar för att läsa detta inlägg och skickas till praktikens hemsida.

Nu flyttas han till lista med en ny serie email som börjar skickas till honom regelbundet.

Denna listan innehåller en serie personliga email som alla handlar om tandimplantat.

Avancerad artificiell intelligens

Lät oss vidare säga att han inte läser de tre första. Då kan systemet triggas att skicka ett mail med ett specialerbjudande. Ett mail om tandimplantat med en lockande titel.

Genom att hela tiden utveckla systemet blir det smartare och smartare. Det här är email marknadsföring med artificiell intelligens.

Nyhetsbrev går ut varje månad. Under tiden skickas email från den listan som prenumeranten befinner sid i. Har alla skickats flyttas prenumeranten till en ny lista med en serie email.

Email marknadsföringen fortsätter till prenumeranten blir kund på er praktik. Eller om han väljer att avbryta prenumerationen. Anlita våra tjänster för tandläkare som bygger en email list som blir värdefull på flera sätt när den växer.

Email adresser är värdefulla

Alla hemsidor som vi bygger har flera uppmaningar till handling varje sida och inlägg.

Den sista är möjligheten att med förnamn och email prenumerera på praktikens nyhetsbrev.

Läs allt du behöver veta på sidan Email Marknadsföring.

Min Sociala Praktik skriver blogginlägg som rankar oss överst i Google för de viktigaste sökorden som nya patienter använder när de söker information om tandläkare.

Johan Heiner, Tandläkare

Att låta Min Sociala Praktik bygga en helt ny hemsida åt oss med en blogg sköter all marknadsföring åt vår tandläkarpraktik.

Helena Arvidsson, Tandläkare

Anlita bloggarna på Min Sociala praktik som rankar er praktik överst i Google för tandläkare och stad.

Jonas Reimer, Tandläkare

Min Sociala praktik ser till att vi syns i nästan alla Facebook konton i vår stad. Vi är överallt i sociala medier med användare nära vår praktik.

Hanna Nilsson, Tandhygenist

Vi är redo när du är det. Våra tjänster för tandläkare levererar nya patienter som väntar runt hörnet.