WEBBDESIGN för tandläkare

 Konvertering av besökare till nya patienter 

Avancerad Webbdesign För Tandläkare

Avancerad webbdesign för tandläkare. Med engagerande material optimerar vi varje sida och inlägg för att ranka överst i Googles sökmotor. Vår målsättning är att skapa flera uppmaningar till handling på varje sida och blogginlägg. Vi publicerar material med hög konverteringsgrad från besökare på hemsidan till ny patient med en bokad tid.

Konsultationer

Aktiva Kunder

Blogginlägg

Koppar Kaffe

Webbdesign för tandläkare vår högsta prioritet

Låt oss starta en konversation

Vi Ökar Konverteringsgraden

Vi bygger kompletta omfattande hemsidor åt tandläkare på små och stora praktiker. Min Sociala Praktik bygger bara hemsidor åt tandläkare med våra tjänster. Med en enda bransch i fokus anser vi oss vara bäst på att bygga hemsidor åt tandläkare på den svenska marknaden. Vi levererar webbdesign för tandläkare som med hög konverteringsgrad gör besökare till nya patienter åt våra kunder. Varje sida innehåller flera CTA (call-to-action), eller uppmaningar till handling. Med en rad uppmaningar till handling framförallt i slutet på varje sida har hemsidor byggda av oss en hög konverteringsgrad.

Vi Ökar Antalet Nya Patienter

Exempel på uppmaningar till handling som lever på våra sidor:

  • Kontaktformulär avslutar nästan alla sidor istället för att länka till Kontakta Oss med ett steg till för besökaren.
  • En Boka Tid knapp som länkar till praktikens boknings system online på alla sidor.
  • Uppmaning att med ett klick lämna en Google recension.
  • Möjlighet att dela sidorna och blogginlägg på social media.
  • Följa praktikens Facebook sida och andra sociala kanaler.
  • Möjlighet att lista sig på er praktik direkt på hemsidan.
  • Prenumerera med namn och email på praktikens nyhetsbrev som vi sköter med email marknadsföring.

Allt integrerat i samtliga av våra hemsidors sidor och blogginlägg på ett behagligt sätt för besökaren. Varje sida är avsluts orienterad. Konvertering av besökare till nya patienter är hela tiden vårt fokus när vi bygger hemsidor.

Avancerad Webbdesign För Tandläkare

Även om vi först bygger en hemsida åt er praktik sköter vi den med support dygnet runt. Vårt samarbete med världens största webbhotell erbjuder värdtjänster av världsklass. Låt oss hjälpa er ta hand om hela er marknadsföring för tandläkare på internet.

Google Analytics

Med en hemsida som redan har en hög konverteringsgrad kan vi utveckla ytterligare med hjälp av Google Analytics som följer dina besökares spår. Information som vi använder för att ytterligare öka konverteringsgraden från besökare till nya patienter. Informationen som Google samlar om era besökare kan sedan användas på en rad olika sätt som marknadsför er praktik på internet.

Vi Ökar Antalet Besökare Varje Månad

Månad efter månad och år efter år fortsätter era sidor och inlägg leverera nya patienter. Att anlita oss för att utveckla en hemsida och publicera nya blogginlägg är den bästa investeringen er praktik kan göra. Att investera i en väl utvecklad hemsida med en blogg är en investering som hela tiden fortsätter att leverera ökad omsättning i form av nya patienter. När tusen olika saker fungerar i perfekt harmoni finns det inte ett starkare verktyg än en hemsida som hela tiden driver in nya patienter till er praktik.

Storleken Har Betydelse Med Webbdesign För Tandläkare

Med en hemsida byggd av oss har du när den är färdig en hell del sidor. Google uppskattar hemsidor med mycket information. Enligt Google bör en hemsida för tandläkare innehålla mer än 50 sidor och inlägg för att ranka överst med alla sidor och inlägg. Det är först när vi når dit som er sida börjar ranka som högst när besökare gör sökningar i Googles sökmotor. Varje månad växer er hemsida med nytt material i form av blogginlägg. Låt våra bloggare med tiden skapa en hemsida som varje månad levererar fler nya patienter till er praktik.

Anlita en webbyrå för tandläkare

Min Sociala Praktik utvecklar enbart hemsidor till tandläkare. Eftersom vi kan branschen skriver vi alla SEO vänliga texter så att er praktik kan ranka överst i Google. Kontakta oss för att prata webbdesign, SEO, sociala medier och recensioner. Ah ring och prata om vad du vill. Låt oss starta en konversation.

Vi ökar antalet besökare till er hemsida som med hög konverteringsgrad skapar nya patienter med en bokad tid. Missa inte chansen!

Recensioner från våra nöjda kunder

Istället för att lägga mer tid och energi på vår gamla hemsida lät vi Min Sociala praktik skapa en helt ny mycket större hemsida. Med nya blogginlägg rankar vi för nya sökord varje månad som ökar antalet besökare varje månad. Tack!

Sven Larsson, Tandläkare

Vi är en liten praktik med en stor hemsida som varje månad levererar ny kunder. Nya blogginlägg varje månad håller vår sida uppdaterad med nytt material och fler besökare till hemsidan.

Annelie Bengtsson, Tandläkare

Vår gamla hemsida hade ingen blogg och den uppdaterades inte. Med nya publiceringar på bloggen har vi ökat synligheten i Google. Vi får fler och fler nya patienter tack vare hjälpen från bloggarna på Min Sociala Praktik

Anders Karlsson, Tandläkare

Ibland skriver vi om webbdesign för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

Ny hemsida för tandläkare

En ny hemsida för tandläkare   En ny hemsida för tandläkare som är utvecklad av Min Sociala Praktik kommer öka er omsättning. Vi bygger inte billiga hemsidor. Vi bygger omfattande hemsidor enligt konstens alla regler. Hemsidor som är utvecklade för att ranka överst i...

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips

25 SEO optimering tips   Att få ett lokalt företag att med SEO optimering att ranka bra i sökresultaten har aldrig varit svårare. Detta beror på två skäl:   En enorm ökning av antalet mobila enheter. Det betyder att fler vänder sig till sina telefoner för att hitta...

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare

Lokal SEO för tandläkare Att driva en tandläkarpraktik är inte lätt men med lokal SEO för tandläkare kommer ni få fler patienter. Det finns ett till synes oändligt antal ansvarsområden som en tandläkare måste hantera dagligen.   Med tanke på detta kan vissa tandläkare...

Låt oss starta en konversation