Yelp recensioner för tandläkare

Det finns två typer när det gäller Yelp recensioner för tandläkare: de som älskar Yelp och de som hatar Yelp. Min Sociala Praktik älskar Yelp recensioner som växer med snabb takt på den svenska marknaden.

Medans Google uppmanar företag att be sina kunder lämna Google recensioner för tandläkare har Yelp en rakt motsatt inställning. Enligt deras villkor får företag inte be sina kunder lämna Yelp recensioner.

Yelp är sökmotorn som är experter på recensioner. Yelp recensioner för tandläkare ökar rankingen på er praktiks webbplats. Ranka överst i Google med recensioner. Deras algoritm är utvecklad för att hantera recensioner på ett ytterst professionellt sätt.

Vill du ranka överst med recensioner gör du det bäst med Google och Yelp.

Yelp upptäcker falska recensioner

Gör inte misstaget att lämna falska recensioner på Yelp. Deras sökmotor upptäcker troligtvis en falsk recension. Då går er praktik miste om all den länkkraft deras recensioner innebär. Precis som Google recensioner ökar rankingen.

Du kan däremot lägga till Yelps recensionsbrickor som länkar besökare till din gratis företagssida på Yelp. En utmärkt plats för dessa är i sidopanelen till höger om era blogginlägg för tandläkare.

Yelp statistik:

Genomsnittligt antal unika besökare månadsvis:

  • 77 miljoner på datorer
  • 72 miljoner på mobiler
  • 25 miljoner använder den mobila appen
  • Yelp representerar företag i 32 länder

Vi går inte så djupt in i Yelps affärsmetoder i det här inlägget. De flesta amerikanare håller med om att det inte finns en bättre plats än Yelp när det gäller att undersöka lokala företags recensioner.

Yelp kommer dominera recensioner även på den svenska marknaden

Yelp är rätt nya i Sverige och riktar sig huvudsakligen för närvarande mest till restauranger i Stockholmsområdet. Detta förringar inte vikten av Yelp recensioner för tandläkare.

Tvärtom är de värda sin vikt i guld för din ranking i Googles sökmotor. När det gäller recensioner väger Google och Yelp recensioner tyngst.

Precis som Google recensioner ökar rankingen gör även Yelp recensioner det på alla din webbplats sidor och inlägg. 2019 är ett gyllene tillfälle att få ett försprång med Yelp recensioner för för tandläkare och er praktik.

Webbdesign för tandläkare med recensioner

Vår webbdesign för tandläkare visar upp er praktiks 5 senaste recensioner på Google, Yelp och Facebook på er webbplats. Det är ett viktigt socialt bevis som besökare ser direkt på er hemsida.

Recensioner är 9 av 10 gånger den slutliga avgörande faktorn när blivande patienter väljer en ny tandläkare. Med nya hemsidor för tandläkare som vi bygger åt våra kunder behöver blivande patienter inte leta någon annanstans för recensioner.

Vi visar istället dom istället direkt på er hemsida. Med era recensioner på plats som socialt bevis från era mest nöjda patienter. Då kan blivande patienter besluta sig för att lista sig på er praktik online redan under första besöket.

Yelp tillåter som sagt inte att lokala företag aktivt ber om Yelp recensioner för tandläkare. Istället vill de att recensioner kommer organiskt från dina patienter.

Men de ger trots allt lite draghjälp för att din hemsidas besökare ska lämna Yelp recensioner för tandläkare.

Yelp recensionsbrickor på din webbplats

Med recensionsbrickor visar du upp deras logotyp som tar de som klickar på den till direkt till er företagssida på Yelp. Där ombeds de lämna en recension om er praktik. Lägg till denna bricka i sidopanelen på dina blogginlägg för maximal synlighet. Du hittar koden på din företagssida på Yelp.

Yelp är väldigt noggranna med att bara äkta recensioner visas på Yelp. Deras algoritm upptäcker snabbt oärliga recensioner om de lämnas på din företagssida och konto på Yelp.

Trots att de idag tar emot mer än en recension per sekund har de full kontroll på vilka recensioner som håller måttet. Och de som inte gör det.

Att hitta den perfekta restaurangen, den bästa fitnessanläggningen eller tandläkaren med de mest nöjda patienterna är mycket lättare idag på Yelp även här i Sverige.

142 miljoner konsumenter besöker Yelp varje månad

Med i genomsnitt 142 miljoner användare som besöker Yelp varje månad är det inte konstigt att Yelp både kan hjälpa och stjälpa företag.

Hundratals 5-stjärniga recensioner kommer att fylla olika praktikers behandlingsrum månader framåt i takt med att Yelp recensioner för tandläkare ökar. Samtidigt kan praktiker med bedrägliga recensioner gå en sakta död till mötes när nu Yelp etablerar sig i Sverige på allvar.

Information och förtroende

Det är vad som tar en företagssida på Yelp från bra till stor. Uppdaterad affärsinformation, användbara recensioner, kvalitetssignaler till Google och empatiska svar. De är alla markörer för en utmärkt företagssida på Yelp.

Precis som med allt annat inom marknadsföring står ditt företags trovärdighet i centrum på Yelp. Desto mer en potentiell patient litar på er praktik.

Desto troligare är det att den blivande patienten besöker er hemsida och bokar en tid med länken från er företagssida på Yelp.

Så här får er praktik trafik till er webbplats från Yelp

Registrera och slutför din kostnadsfria företagssida på Yelp. Lägg till din plats, öppettider, länkar osv. Det viktigaste är att allt hålls uppdaterat och stämmer överens med alla dina citeringar för tandläkare.

Se framför allt till att all information överensstämmer med GMB (Google My Business). Inkludera professionella bilder för att locka nya patienter. Optimera er Yelp profil med så mycket relevant information som möjligt.

Svara och interagera med alla som lämnar Yelp recensioner för tandläkare på er företagssida på Yelp. Ni kan även experimentera med lokala Yelp annonser och erbjudanden.

Annonsering på Yelp är i dagsläget mest lönsamt för praktiker i Stockholm. Stockholmarna har haft mer tid att ta till sig Yelp recensioner för tandläkare och framför allt för restauranger.

Anspråk på er företagssida

När er praktik har gjort anspråk på sin företagssida på Yelp. Då har sidan hävdats och övervakas av företaget. Någon patient som har lämnat en recension på Yelp kan ha skapat en företagssida åt er praktik redan.

Då gör ni anspråk på er Yelp företagssida så ni kontrollerar informationen. Alla hemsidor för tandläkare behöver en företagssida på Yelp.

Informativ registrering på Yelp

All företagsinformation, webbplats, timmar, adress och bilder är allt en viktig del av din Yelp optimering. Se till att den är aktuell för besökare som vill lämna en Yelp recension för tandläkare på er praktik.

Patienters Yelp recensioner för tandläkare bör regelbundet övervakas så ni snabbt kan lämna ett genomtänkt svar på en ny recension. En snabb titt på tandläkares företagssida på Yelp berättar för blivande patienteratt att praktiken bryr sig om sin närvaro online.

En företagssida med Yelp recensioner för tandläkare ökar trafiken till er hemsida. Nu när Yelp ökar med stormsteg i Sverige kan ni hoppa på tåget helt gratis. Bli en del av deras framgång med din kostnadsfria företagssida på Yelp.

Optimerad företagssida

En väloptimerad Yelp sida kommer snart nog öka omsättningen för er praktik. Min Sociala Praktik erbjuder avancerad webbdesign för tandläkare. Med oss på din sida kan du stolt visa dina 5 senaste från Google, Yelp och från Facebook. Era 15 senaste recensioner visas automatiskt på din hemsida.

Google, Yelp och Facebook recensioner är det sociala beviset som kan vara helt avgörande omr en blivande patient väljer er praktik.

Professionell Yelp registrering

Praktiker med en företagssida på Yelp behöver se till att alla bilder och kommunikation på deras företagssida på Yelp hålls professionella.

En företagssida på Yelp behöver vara komplett med öppettider, länkar, information, plats och kontaktinformation. Lägg ner lite tid på att ta fram en väloptimerad registrering som levererar resultat.

Mottaglig med nya Yelp recensioner för tandläkare

Alla Yelp recensioner för tandläkare behöver besvaras i rätt tid. Precis som med svaren på Google recensioner kan du med försiktighet bädda in dina viktigaste nyckelord i svaren på dina Yelp recensioner. De sökorden ni vill att er hemsida rankar överst för i Google.

Genom att försiktigt utan att överdriva antalet nyckelord som bäddas in i ert svar kan er praktiks webbplats ranka högre i Googles sökmotor. Allt med hjälp av Yelp recensioner och era svar under varje recension. Tack vare Yelp recensioner för tandläkare som bör besvaras så fort praktiken får en ny recension.

Du lyfter rankingen ytterligare ett snäpp med er hemsidas viktiga nyckelord i era besvarande. Betänk dock att Yelp recensioner är mer känsliga än Google recensioner. Överdriv inte antalet sökord utan låt dem bäddas in naturligt.

Använd utrymmet att besvara recensioner med omtanke

Bädda som sagt in era viktigaste nyckelord med försiktighet så att Yelp inte anser att er praktik spammar sin företagssida på Yelp. Det går alldeles utmärkt att på ett naturligt sätt få med er hemsidas viktiga nyckelord i svaren. De sökord som er praktik siktar på att ranka överst i Google för med er hemsida.

Det finns ingen bättre plats att bädda in de viktigaste sökorden än i svaren till Google och Yelp recensioner för tandläkare. Med både Google och Yelp kan ni med de rätta svaren ranka överst med recensioner.

Glöm inte att er företagssida på Yelp är ett privilegium. Då hjälp är känsligare än Google bör alla svar på recensioner vara väl genomtänkta.

Ta med er den här informationen och gör anspråk på er företagssida på Yelp.

Vi svarar på era frågor om Yelp recensioner för tandläkare

Som vanligt kan ni i kommentarer här under inlägget ställa frågor eller lämna ytterligare tips och erfarenhet ni har med Yelp recensioner. Vi besvarar alla frågor som du lämnat inom kort.

Här hittar du Yelp frågor och svar.

Lycka till på Yelp!